CELEBRITIES

Η Gigi Hadid κρύβει ξανά την κοιλιά της εγκυμοσύνης της με ένα έξυπνο trick


The Jennettes

12 Ιουλίου 2020

Η Gigi Hadid κρύβει ξανά την κοιλιά της εγκυμοσύνης της με ένα έξυπνο trick

H Gigi Hadid διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, την εγκυμοσύνη, ωστόσο η ίδια φροντίζει να κρύβει όσο μπορεί τη φουσκωμένη της κοιλιά. 

Οι fans πριν λίγο καιρό είχαν παρατηρήσει σε live στο Instagram του μοντέλου ότι αποφεύγει να δείξει την κοιλιά της και φρόντισαν να το σχολιάσουν. Ωστόσο, η ίδια είχε σχολιάσει ότι τη διαφορά κάνει η γωνία λήψης και η ολόσωμη φόρμα που φορούσε. Κάποιοι όμως, συνέχισαν να σχολιάζουν και μάλιστα, να λένε πως η εγκυμοσύνη της ίσως να μην είναι αληθινή. 

Η Gigi φαίνεται ότι ενοχλήθηκε από τα σχόλια, καθώς έσπευσε να δώσει απάντηση στο παραπάνω σενάριο μέσω του Twitter. Όπως έγραψε η ίδια, «Είπα ότι η φαρδιά ολόσωμη φόρμα δείχνει διαφορετική από την μπροστινή και πλαϊνή μεριά -όχι ότι ήταν επιτηδευμένο ή προσπάθησα να κρύψω κάτι. Θα είμαι περήφανη και χαρούμενη να μοιραστώ “εσωτερικά στιγμιότυπα” όταν θα το νιώσω, ευχαριστώ. Για τώρα, είμαι περήφανη που βιώνω και μοιράζομαι αυτή τη στιγμή της ζωής μου με την οικογένειά μου και τους αγαπημένους μου».

Το μοντέλο φαίνεται να κρατά ξανά την ίδια στάση τώρα και η διαπίστωση ήρθε μέσα από ένα post που έκανε ο πατέρας της, Mohamed Hadid στο Instagram. Στην οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε, η Gigi εμφανίζεται με ένα emoji νεράιδας στην κοιλιά, καθώς ο ίδιος φρόντισε να σεβαστεί την επιθυμία της ώστε να προστατευτεί η εγκυμοσύνη της. Το έξυπνο trick προκάλεσε και πάλι, τα σχόλια των fans, που ανυπομονούν να δουν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Gigi.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS