CELEBRITIES

Η Ashley Graham απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον 5 μηνών γιο της και μοιράζεται αξιολάτρευτες φωτογραφίες και video στο Instagram


The Jennettes

14 Ιουλίου 2020

Η Ashley Graham απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον 5 μηνών γιο της και μοιράζεται αξιολάτρευτες φωτογραφίες και video στο Instagram

Η Ashley Graham είναι μια ευτυχισμένη μαμά και το αποδεικνύει συνεχώς με τις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόσφατα μοιράστηκε μια σειρά από αξιολάτρευτες φωτογραφίες και video καταγράφοντας μια μέρα στο σπίτι με τον σύζυγό της Justin Ervin και τον 5χρονο γιο τους Isaac Menelik Giovanni Ervin. Στα δύο πρώτα video, ο άντρας της αγκαλιάζει το νεογέννητο γιό τους, χτυπώντας απαλά την πλάτη του και δίνοντάς του ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο, ενώ του μιλούσε στα ιταλικά!

https://instagram.com/p/CCjYyTWjs0I/

Το διάσημο μοντέλο στη συνέχεια μοιράστηκε κι ένα video από τον θηλασμό καθώς και ένα γλυκό slideshow που περιελάμβανε φωτογραφίες του Isaac, ενώ παίζουν σε μια μικρή φουσκωτή παιδική πισίνα. «Ο Isaac Menelik μου», έγραψε στην ανάρτησή της.

jenny.gr

Η Graham, μάλιστα, αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της μόλις γιόρτασαν ένα επιπλέον ξεχωριστό ορόσημο - αυτό που τους έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουραστούν μια ολόκληρη νύχτα! Το διάσημο μοντέλο έγραψε: «αυτό ήταν ένα χαμόγελο» μιας μητέρας της οποίας «το μωρό κοιμόταν όλη τη νύχτα!».

Δείτε ακόμη: Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.