CELEBRITIES

O David Beckham «υποκλίνεται» στον 100χρονο βετεράνο λοχαγό, Tom Moore με ένα τιμητικό δώρο


The Jennettes

14 Ιουλίου 2020

O David Beckham «υποκλίνεται» στον 100χρονο βετεράνο λοχαγό, Tom Moore με ένα τιμητικό δώρο

Ο βετεράνος πολέμου, Tom Moore, που συνδέθηκε έντονα με την περίοδο του lockdown εξαιτία της ηρωικής πράξης να συγκεντρώσει £39 εκατομμύρια για το βρετανικό ΕΣΥ με βόλτες στον κήπο του, πρόσφατα τιμήθηκε από τον David Beckham. 

Ο Beckham έκανε επίσημη επίσκεψη στον 100χρονο Moore στο σπίτι του στο Bedfordshire, επιφυλλάσσοντας για εκείνον ένα ξεχωριστό και πολύτιμο δώρο. Ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής έκανε δώρo μια ποδοσφαιρική μπλούζα στον βετεράνο ως ένδειξη σεβασμού και ευχαριστιών προς το πρόσωπό του εκ μέρους της ομάδας της Αγγλίας, Lionhearts, για την οποία αποτελεί μεγάλη έμπνευση. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Tom Moore βαφτίστηκε ως το "πρώτο ηρωικό μέλος της ομάδας Lionhearts". 

https://instagram.com/p/CCnaglCICgk/

Η επιλογή του Tom Moore δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για την ομάδα ενώ όπως δημοσίευσε η Lionhearts στο Twitter: "Κάθε ομάδα χρειάζεται έναν καπετάνιο. Σας συστήνουμε το πρώτο inspiring μέλος μας". Έτσι, ο Beckham τον καλωσόρισε με ιδιαίτερο τρόπο στην ομάδα, αποδίδοντας του τις απαραίτητες τιμές. Ο Beckham ευχαρίστησε προσωπικά τον Moore για το έργο του και ο βετεράνος απάντησε πως ήταν εξίσου μεγάλη τιμή που ο πρώην ποδοσφαιριστής πήγε μέχρι εκεί για τον τιμήσει. 

"Υπηρέτησατε τη χώρα, όπως κανείς και αυτό από μόνο του είναι μια αξιέπαινη πράξη", συνέχισε ο Beckham. Στην ερώτηση τι πρέπει να κάνει κάποιος για να γίνει καλός αρχηγός, ο Moore απάντησε πως "όλοι έχουν μέσα τους το καλό και ένας καλός αρχηγός πρέπει να ξέρει πώς να τους το εκμαιεύσει". 

Κάθε ομάδα χρειάζεται ένα πρότυπο έμπνευσης και ο Tom Moore φαίνεται πως ήταν ο καταλληλότερος άνθρωπος για να εκπροσωπήσει την ομάδα της Αγγλίας. Η πράξη του να συγκεντρώσει τόσα χρήματα για το εθνικό σύστημα υγείας της χώρας του θα αποτελεί πάντα μία από τις πιο ηρωικές και συγκινητικές πράξεις που έγιναν ποτέ. 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ the.independent

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.