UPDATE #NOW

Όλοι μιλούν για την κατάρα της σειράς Glee - Ποιοι ήταν οι συντελεστές που έχασαν τη ζωή τους


14 Ιουλίου 2020

Όλοι μιλούν για την κατάρα της σειράς Glee - Ποιοι ήταν οι συντελεστές που έχασαν τη ζωή τους

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ημέρες η εξαφάνιση της πρωταγωνίστριας του Glee, Naya Rivera. Η ηθοποιός βρέθηκε μόλις σήμερα νεκρή, μετά από επίσκεψη με το γιο της στη λίμνη Piru. Ο γιος της, Josey Hollis Dorsey, βρέθηκε καλά στην υγεία του.

jenny.gr

Ο θάνατος της ήρθε να προστεθεί στις υπάρχουσες θεωρίες συνομωσίας που μιλούν για την «κατάρα» του Glee και την μοίρα των πρωταγωνιστών του.

Cory Monteith

jenny.gr

Το Glee τελείωσε με το τελευταίο του επεισόδιο να προβάλλεται τον Μάρτιο του 2015 και αυτό ήταν δύο ολόκληρα χρόνια, αφού ο Cory Monteith, ο οποίος έπαιξε τον πρωταγωνιστή Finn Hudson στη σειρά, πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης και αλκοόλ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Βανκούβερ. 

Nancy Motes

jenny.gr

Η ετεροθαλής αδερφή της Julia Roberts, υπήρξε μέλος της παραγωγής της σειράς. Η Nancy πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών τον Φεβρουάριο του 2014, γεγονός που επιβεβαίωσε και η οικογένειά της με σύντομη ανακοίνωση. Ήταν μόλις 37 ετών και βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Οι φήμες τότε οργίαζαν για την "κακή σχέση" της με την Roberts. 

O σύντροφος της Becca Tobin

jenny.gr

Eπίσης, το 2014 ο σύντροφος της πρωταγωνίστριας της σειράς Becca Tobin, που υποδυόταν την Κίτι βρέθηκε νεκρός έπειτα από μια βραδιά διασκέδασης με φίλους σε ξενοδοχείο της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ , σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Monteith. Αν και δεν βρέθηκαν αλκοόλ ή παραισθησιογόνες ουσίες στον οργανισμό του, οι αρχές δεν πείστηκαν πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Mark Salling

jenny.gr

Τον Δεκέμβριο του 2015, ο Mark Salling, ο οποίος έπαιξε τον Noah Puck Puckerman στη σειρά συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής παιδικής πορνογραφίας και τον Ιανουάριο του 2018, αυτοκτόνησε. 

Λοιπόν, πόσο τυχαία μπορεί να είναι όλα αυτά τα συμβάντα; Μήπως η κατάρα του Glee είναι αληθινή;