CELEBRITIES

H Naomi Campbell μετά από 35 χρόνια καριέρας δείχνει το ίδιο νέα – Η φωτογράφιση που το αποδεικνύει


The Jennettes

14 Ιουλίου 2020

H Naomi Campbell μετά από 35 χρόνια καριέρας δείχνει το ίδιο νέα – Η  φωτογράφιση που το αποδεικνύει

H Naomi Campbell ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των 15 ετών, καθιερώθηκε μεταξύ των πιο αναγνωρίσιμων μοντέλων της δεκαετίας του '80 και του '90 και υπήρξε ένα από τα έξι μοντέλα της γενιάς της, που χαρακτηρίστηκαν supermodels από τη βιομηχανία της μόδας με τεράστια πορεία.

Πιο συγκεκριμένα, το super model πριν από λίγο διάστημα έσβησε 50 κεράκια στην τούρτα της αλλά συνεχίζει να δικαιολογεί απόλυτα τον χαρακτηρισμό «μαύρη γαζέλα», που την συνοδεύει από τα πρώτα της χρόνια στο modeling.

H εντυπωσιακή Naomi αυτή τη φορά ποζάρει, φορώντας μόνο ένα μαύρο καπέλο και ένα ζευγάρι μακριά μαύρα γάντια με ένα αεράκι να κυματίζει στα μαλλιά της. Το βίντεο ανήρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram. Η ίδια είχε αναρτήσει αδημοσίευτες φωτογραφίες της γυμνή στο μετρό της Νέας Υόρκης για διαφημιστική καμπάνια του οίκου Valentino.

https://instagram.com/p/CClsUtVnYCu/https://instagram.com/p/CCOl8mZHRQ-/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.