CELEBRITIES

Η Meghan Markle απευθύνεται σε νέους και μιλά για τους παγκόσμιους ηγέτες: «Κάντε τους να νιώσουν άβολα»


The Jennettes

15 Ιουλίου 2020

Η Meghan Markle απευθύνεται σε νέους και μιλά για τους παγκόσμιους ηγέτες: «Κάντε τους να νιώσουν άβολα»

Η Meghan Markle έκανε μια νέα εμφάνιση μέσω βιντεοκλήσης και έστειλε μήνυμα προς τους νέους, μιλώντας για τους παγκόσμιους ηγέτες.

Η Δούκισσα του Sussex μίλησε για την καταπολέμηση της ανισότητας μεταξύ των φύλων, καθώς και για τις νέες γυναίκες σε όλο τον κόσμο, σε ψηφιακή παγκόσμια σύνοδο κορυφής. Μιλώντας στους νέους για τους παγκόσμιους ηγέτες ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πολλοί από αυτούς, στη χειρότερη περίπτωση, δεν ακούνε μέχρι να το κάνουν». Μάλιστα προέτρεψε τους νέους συμμετέχοντες στη σύνοδο κορυφής να «συνεχίσουν να προκαλούν» παγκόσμιους ηγέτες. «Κάντε τους να νιώσουν άβολα», επέμεινε.

https://youtu.be/Y7vIbFDAZZ8

«Οποιοσδήποτε αγώνας για αλλαγή ή κοινωνική δικαιοσύνη πρέπει να γίνει με συμπόνια, η οποία δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αισθάνεστε θυμό ή οργή -αλλά μάλλον πρέπει να διευρύνετε αυτά τα συναισθήματα σε κάτι θετικό», συνέχισε. «Yποστηρίξτε ο ένας τον άλλον. Θα υπάρχουν πάντα αρνητικές φωνές. Πνίξτε αυτόν τον θόρυβο. Επειδή αυτό είναι απλά θόρυβος. Οι φωνές σας μπορούν και πρέπει να είναι πολύ πιο δυνατές».

https://instagram.com/p/CCo0gHznEJj/

Στη συνέχεια, η Markle ορκίστηκε να συνεχίσει να ενθαρρύνει όλες τις νεαρές γυναίκες που ηγούνται του αγώνα για την κοινωνική αλλαγή, οι οποίες επίσης θα έχουν την υποστήριξη του πρίγκιπα Harry και του γιου τους, Archie. «Θα σας ενθαρρύνω, όπως και ο σύζυγός μου, και ο Archie», κατέληξε.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.