CELEBRITIES

Η ανιψιά του Trump αποκαλύπτει: Kρατούσε λίστα με τις γυναίκες που τον απέρριψαν -διάσημες και μη-


15 Ιουλίου 2020

Η ανιψιά του Trump αποκαλύπτει: Kρατούσε λίστα με τις γυναίκες που τον απέρριψαν -διάσημες και μη-

Η Mary L. Trump, ανιψιά του προέδρου Donald Trump, είναι ελεύθερη να διαθέσει και να συζητήσει το βιβλίο της, που είναι επιβαρυντικό για την προεδρική οικογένεια, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε χθες ο δικαστής Hal Greenwald του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης.

Η Mary L. Trump, κόρη του θανόντος μεγαλύτερου αδερφού του προέδρου, του Fred Trump Jr, εμποδίστηκε για την έκδοση του πολυαναμενόμενου βιβλίου της με την έκδοση μιας διαταγής προσωρινών μέτρων, κάθως ο θείος της, ο Robert Trump, κατέθεσε αγωγή εναντίον της, προκειμένου να εμποδίσει την κυκλοφορία του βιβλίου.

Ωστόσο, ο δικαστής Hal Greenwald ανέτρεψε τους περιορισμούς προχθές το βράδυ, επιτρέποντας στην Τrump να προωθήσει το βιβλίο της. Η μοναδική ανιψιά του προέδρου, Mary L. Trump, PhD, έγραψε ένα βιβλίο 240 σελίδων, στο οποίο εξηγεί πώς η «τοξική της οικογένεια» δημιούργησε τον άντρα που παραβλέπει μια πανδημία που σκότωσε περισσότερους από 135.000 Αμερικανούς, μια οικονομία που πλήττεται από μεγάλα επίπεδα κατάθλιψης λογω ανεργίας και μια βίαιη απάντηση σε ειρηνικές διαμαρτυρίες του Black Lives Matter. Ουσιαστικά, σκιαγραφεί τον Donald Trump ως τον ακατάλληλο θείο που η οικογένεια δεν μπορεί να ανεχτεί στα δείπνα των διακοπών- μια οικογένεια που τον έκανε αυτό που είναι έως σήμερα.

Βασίστηκε στο βιβλίο από τις δικές της αναμνήσεις, καθώς και σε συνομιλίες και συνεντεύξεις με τα μέλη της οικογένειάς της. Τώρα, δεκαετίες αργότερα, η Mary, μια εκπαιδευμένη ψυχολόγος, έγραψε το "Πώς η οικογένειά μου δημιούργησε τον πιο επικίνδυνο άνθρωπο στον κόσμο", που μιλά για τη σκληρότητα και τα τραύματα των Trump, ξεκινώντας από την «κοινωνιοπάθεια του παππού μου και τις ασθένειες της γιαγιάς μου, τόσο σωματικές όσο και ψυχολογικές », που δεν άφησαν ούτε τον Donald ούτε τα τέσσερα αδέλφια του «χωρίς τραύματα».

Ανάμεσα σε όσα αποκαλύπτει το εν λόγω βιβλίο ο Trump έγραφε μία λίστα στην οποία καταμετρούσε όλες τις γυναίκες που αρνήθηκαν να βγουν μαζί του, πράγμα όχι και τόσο κολακευτικό. «Ήταν μια θλιβερή συλλογή των γυναικών που περίμενε μέχρι σήμερα, αλλά οι οποίες, αφού τον αρνήθηκαν, ήταν ξαφνικά οι χειρότερες, πιο άσχημες και πιο χοντρές γυναίκες που είχε συναντήσει ποτέ», γράφει η Mary. «Τα μεγαλύτερα δείγματα ήταν ότι η Μadonna μασούσε τσίχλα με τρόπο που ο Donald έβρισκε μη ελκυστικό και ότι η Καταρίνα Γουίτ, μια γερμανίδα σκέιτερ που είχε κερδίσει δύο χρυσά μετάλλια και τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα, είχε μεγάλες γάμπες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.