CELEBRITIES

Ο Tom Hanks για τον κορωνοϊό: «Νόμιζα ότι έσπαγαν τα κόκαλά μου»


The Jennettes

16 Ιουλίου 2020

Ο Tom Hanks για τον κορωνοϊό: «Νόμιζα ότι έσπαγαν τα κόκαλά μου»

Ο Tom Hanks εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης στην εκπομπή The Late Show και περιέγραψε πώς αισθανόταν τόσο ο ίδιος όσο και η Rita Wilson όταν προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό.

Για την περιπέτεια του ίδιου και της συζύγου του με τον κορωνοϊό μίλησε ο Tom Hanks αποκαλύπτοντας συγκλονιστικές λεπτομέρειες. Ο 64χρονος ηθοποιός είπε ότι είχε διαφορετικά συμπτώματα από την σύζυγό του. Και οι δυο είχαν εισαχθεί στο νοσοκομείο στο Sydney, ενώ βρίσκονταν εκεί για γυρίσματα. Όταν ρωτήθηκαν από τον παρουσιαστή αν ξέρουν πώς κόλλησαν τον κορωνοϊό, είπε ότι δεν έχουν ακόμα ιδέα.

https://youtu.be/-GZmDWsUSBg

Ο Hanks περιέγραψε πως άρχισε να αισθάνεται περίεργα, επιστρέφοντας μια ημέρα από τα γυρίσματα και η Rita είχε πονοκέφαλο. Στη συνέχεια, η γυναίκα του ανέβασε υψηλό πυρετό, είχε τρομερούς πονοκεφάλους και είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και της όσφρησης ενώ είχε και τρομερή εξάντληση.

Ο ίδιος χρειάστηκε 8 ημέρες για να αναρρώσει και όλες αυτές τις ημέρες αισθανόταν τα κόκαλά του «σαν να ήταν από χαρτί». «Κάθε φορά που προσπαθούσα να κινηθώ, ένιωθα ότι κάποια από τα κόκαλά μου έσπαγαν», είπε.

https://instagram.com/p/B_kpLiipcO1/

Ο διάσημος ηθοποιός έδωσε και πλάσμα για να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη και για ακόμα μια φορά είπε ότι το να φοράει κάποιος μάσκα είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.