CELEBRITIES

Η Demi Moore μεταμορφώθηκε στο ξανθό alter ego της την Linda και είναι αγνώριστη


16 Ιουλίου 2020

Η Demi Moore μεταμορφώθηκε στο ξανθό alter ego της την Linda και είναι αγνώριστη

Η Demi Moore έχει μεταμορφωθεί για τον τελευταίο της ρόλο. H 57χρονη υποψήφια για βραβείο Χρυσής Σφαίρας εμφανίστηκε στο Instagram την Τετάρτη με νέο hair look. Στη φωτογραφία, η Moore ποζάρει με φωτεινά ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, μια έντονη αλλαγή από τα iconic μαύρα μαλλιά της.

Η αλλαγή έγινε για τον τελευταίο ρόλο της ηθοποιού ως Linda σε μια προσαρμογή του "Brave New World" του Aldous Huxley, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο στη νέα πλατφόρμα ροής του NBCUniversal, Peacock. "Γνωρίστε τη Λίντα", έγραψε η Moore στη λεζάντα της φωτογραφίας. Δεν είναι σαφές εάν η Moore φοράει περούκα για τον ρόλο ή αν πραγματικά έβαψε τα μαλλιά της

"Το ξανθό είναι μια εντελώς νέα αλήθεια που δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν", πρόσθεσε. Η αλλαγή είναι εντυπωσιακή και η ηθοποιός είναι αγνώριστη, όμως η αλήθεια είναι ότι την προτιμούμε μελαχρινή.

https://instagram.com/p/CCq9CMWHMZO/

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS