CELEBRITIES

Η Britney Spears στη νέα της φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ δείχνει 10 χρόνια νεότερη


21 Ιουλίου 2020

Η Britney Spears στη νέα της φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Η Britney Spears αλλάζει εμφάνιση. Η τραγουδίστρια, 38 ετών, αποκάλυψε σε δημοσίευσή της στο Instagram τη Δευτέρα ότι πλέον πιστεύει ότι το φυσικό μακιγιάζ είναι το καλύτερο. Μετά από χρόνια, φορώντας εντυπωσιακά make up looks στη σκηνή και βαρύ eyeliner στον ελεύθερο χρόνο της, φαίνεται πως όσο μεγαλώνει, αναθεωρεί σχετικά με το τι της ταιριάζει περισσότερο.

«Ποιος θα το έλεγε αυτό;!;! Μετά από τόσο καιρό στη ζωή μου, μόλις τώρα μαθαίνω ότι το no make up look είναι το καλύτερο», έγραψε η Spears, κάτω από μια selfie, στην οποία έδειχνε το φρέσκο πρόσωπό της". Εννοώ… Λίγο μακιγιάζ είναι διασκεδαστικό, αλλά αφού ξόδεψα τόσο πολύ χρόνο σε καρέκλες κομμωτηρίων και μακιγιάζ για να δείχνει άψογο. Νομίζω ότι μια φυσική εμφάνιση είναι go tο. Σε κάνει να φαίνεσαι νεότερος και πολύ καλύτερα. Ναι, ξέρω ότι φοράω μάσκαρα σε αυτή τη φωτογραφία!".

https://instagram.com/p/CC30perAfKI/


Στη φωτογραφία, η διάσημη star φορά το αγαπημένο της μπλουζάκι με μικρά florals και κολιέ choker. Το δέρμα της χωρίς μακιγιάζ φαίνεται πιο λαμπερό και νεανικό στο φυσικό φως του ήλιου και τα ξανθά μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα χαλαρό στιλ μισά μισά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.