CELEBRITIES

Η αστεία αντίδραση της Jennifer Garner όταν ένας κουβάς με νερό πέφτει στο κεφάλι της


22 Ιουλίου 2020

Η αστεία αντίδραση της Jennifer Garner όταν ένας κουβάς με νερό πέφτει στο κεφάλι της

Η Jennifer Garner βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους για να διασκεδάζει τον εαυτό της και τα παιδιά της αυτό το καλοκαίρι. Η ηθοποιός, 48 ετών, δημιούργησε μία DIY δεξαμενή στο σπίτι, επιδεικνύοντας τη διαδικασία κατασκευής σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram. Απέδειξε έτσι ότι το 'χει με τις DIY κατασκευές.

"Μερικές φορές... χρειάζεσαι μια δεξαμενή", σημείωσε στη λεζάντα. Στο μικρό αυτό βίντεο εμφανίζεται να φορά ένα ζευγάρι γυαλιά ξυλουργού και να πριονίζει, να λειαίνει και να βιδώνει την κατασκευή. Στο τέλος,και αφού ολοκλήρωσε το έργο της, η σταρ έδειξε πώς χρησιμοποιείται, καλώντας τα παιδιά της- τις κόρες Violet, 14, και Seraphina, 11 και τον γιο Samuel, 8 ετών - σε ένα "μπουγέλο".

Στη συνέχεια, τη βλέπουμε να γεμίζει έναν κουβά με νερό και να τον τοποθετεί δίπλα σε έναν αυτοσχέδιο στόχο. Ένα από τα τρία πιτσιρίκια κρατάει ένα μπαλάκι και στοχεύει, ενώ η ηθοποιός κάθεται κάτω από την δεξαμενή. Η αντίδρασή της όταν το κρύο νερό πέφτει πάνω της, είναι ό,τι πιο αστείο.

Το τελευταίο διάστημα η Garner μοιράζεται όλο και πιο συχνά βίντεο στα οποία αυτοτρολλάρεται και κάνει τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται. Το σίγουρο είναι πως η διάσημη star έχει χιούμορ!

https://instagram.com/p/CCybjF-jJh-/?

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.