CELEBRITIES

«Black is King»: Το νέο trailer της Beyoncé για το visual album της


The Jennettes

23 Ιουλίου 2020

«Black is King»: Το νέο trailer της Beyoncé για το visual album της

Λιγότερες από δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από την κυκλοφορία του νέου visual album της Beyoncé και η συγγραφέας, σκηνοθέτης και εκτελεστική παραγωγός του «Black is King» έδωσε στη δημοσιότητα ένα καινούργιο trailer.

«Σχηματίστηκες από τη θερμότητα του Γαλαξία. Τι πλάσμα είσαι, μοναδικό και ταυτόχρονα οικείο» ακούγεται να λέει η φωνή της διάσημης τραγουδίστριας. «Να είσαι ένα και απαράλλαχτο κι όμως διαφορετικό από κάθε τι άλλο».

https://youtu.be/69MO7yU0d70

Πρόκειται για ένα visual album, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα Disney+ στις 31 Ιουλίου και βασίζεται στο σάουντρακ του remake της ταινίας «The Lion King: The Gift» στην οποία η σταρ έδωσε τη φωνή της στη λιονταρίνα «Nala». Η ταινία φέρει εξ ολοκλήρου την υπογραφή της Beyoncé στο σενάριο, τη σκηνοθεσία και την επιμέλεια παραγωγής και παρουσιάζεται έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία «The Lion King: The Gift».

Δείτε ακόμη: Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.