CELEBRITIES

Η 17χρονη κόρη της Catherine Zeta- Jones, Carys φωτογραφίζεται με λευκό μεταξωτό φόρεμα και εντυπωσιάζει


The Jennettes

23 Ιουλίου 2020

Η 17χρονη κόρη της Catherine Zeta- Jones, Carys φωτογραφίζεται με λευκό μεταξωτό φόρεμα και εντυπωσιάζει

H Catherine Zeta- Jones συνήθως δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρυφερές οικογενειακές στιγμές, αλλά σπάνια φωτογραφίες με τα παιδιά της.

Πρόσφατα όμως, η διάσημη ηθοποιός ανήρτησε τη 17χρονη κόρη της και του Michael Douglas, Carys Zeta Douglas. Η Carys μπορεί να μη μοιάζει απόλυτα στη μαμά της, αλλά αναμφίβολα έχει κληρονομήσει το χάρισμα της ομορφιάς. 

https://instagram.com/p/CCyeIrfnJx9/

Με ιδιαίτερο στιλ, η 17χρονη ποζάρει ξυπόλητη στον κήπο, φορώντας ένα λευκό μεταξωτό φόρεμα. Όπως γράφει η Catherine κάτω από τη λεζάντα του post, "Το κορίτσι μου, στον κήπο". Την επόμενη ημέρα, η Carys μοιράστηκε τη δική της ανάρτηση στο Instagram. Στη φωτογραφία, η έφηβη ποζάρει δίπλα σε έναν λευκό τοίχο, όπου κάθεται γονατιστή στο έδαφος, κρατώντας με το ένα χέρι το μέτωπό της.

 

https://instagram.com/p/CCyapV0HtWj/

Μαμά και κόρη είναι εξίσου εντυπωσιακές παρόλο που δεν μοιάζουν τόσο μεταξύ τους. Οι δυο τους μάλιστα, έχουν συνεργαστεί για φωτογράφιση τον περασμένο Οκτώβριο στην καμπάνια #MeAndMyPeekaboo της Fendi. Αναμένουμε φυσικά, και άλλες κοινές μελλοντικές τους φωτογραφήσεις καθώς είναι απίστευτο δίδυμο.

Η Carys πιθανολογούμε πάντως πως θα γίνει ένα από τα it-girls της επόμενης γενιάς, καθώς ξεχωρίζει ήδη για το στιλ και το ταμπεραμέντο της. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.