CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle: Η απόφασή τους να κινηθούν δικαστικά για την παραβίαση της προσωπικής τους ζωής


The Jennettes

24 Ιουλίου 2020

Πρίγκιπας Harry- Meghan Markle: Η απόφασή τους να κινηθούν δικαστικά για την παραβίαση της προσωπικής τους ζωής

Σε μια προσπάθεια να διαφυλάξουν την ιδιωτικότητά τους και την προσωπική τους ζωή, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle προχωρούν, όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα, σε μήνυση κατά αγνώστου για παραβίαση της προσωπικής τους ζωής. Η αγωγή επικεντρώνεται στην αγωνία του ζευγαριού να προστατευτεί κατά τη μετακόμιση και την εγκατάστασή του στο Los Angeles, από τα drones και τις καθημερινές "επιθέσεις" από λήψεις των paparazzi. Ιδιαίτερη ανησυχία μάλιστα, εκφράζεται για την ασφάλεια του γιου τους, Archie καθώς οι παράνομες φωτογραφικές λήψεις παραμονεύουν πλέον παντού γύρω τους.

https://instagram.com/p/B7EaGS_Jpb9/

Σύμφωνα με τη μήνυση, «Τις πρώτες έξι εβδομάδες, οι ενάγοντες ζούσαν ανενόχλητοι στην ήσυχη, απομονωμένη πόλη του North Saanich του Καναδά, χωρίς να ενοχλούν τη γύρω κοινότητα. Αλλά τότε η Daily Mail, μία βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ακριβή τοποθεσία τους, η οποία ως συνήθως είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξουν έως και 40 παπαράτσι και οργανισμοί ΜΜΕ από εκατοντάδες μίλια μακριά σε αυτήν την ειρηνική κοινότητα. Η παρενόχληση και ο εκφοβισμός που ακολούθησαν δημιούργησαν αναστάτωση και δυσφορία τόσο για την οικογένεια όσο και για την τοπική κοινότητα».

https://instagram.com/p/B21J2_yl_rc/

Συνήγορος του Harry και της Meghan είναι ο Michael Kump, ο οποίος έχει εκπροσωπήσει πολλά δημόσια πρόσωπα, όπως τις Barbra Streisand, Sandra Bullock, αλλά και τις αδερφές Jenner. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «Στις αρχές του 2020, το ζευγάρι γνωστοποίησε την πρόθεσή του να διαμείνει τουλάχιστον τον μισό χρόνο στη Βόρεια Αμερική σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τις αδιάκοπες ταμπλόιντ σκευωρίες στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.