CELEBRITIES

Ο έρωτας του Alex Rodriguez για τη Jennifer Lopez μέσα σε ένα μονόλεπτο video με αφορμή τα γενέθλιά της


The Jennettes

25 Ιουλίου 2020

Ο έρωτας του Alex Rodriguez για τη Jennifer Lopez μέσα σε ένα μονόλεπτο video με αφορμή τα γενέθλιά της

Η Jennifer Lopez έγινε 51 και είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Πολλοί ήταν οι celebrities που ευχήθηκαν στη star, αλλά το post που ξεχώρισε, ήταν αναμφίβολα εκείνο του Alex Rodriguez. Ο ίδιος, έχοντας συλλέξει τις καλύτερες στιγμές με την αγαπημένη του, έφτιαξε ένα περίπου μονόλεπτο video, μέσα από το οποίο ξεχειλίζει η αγάπη και ο έρωτας του ζευγαριού.

Το γλυκό και τρυφερό post, μας ταξιδεύει στον χρόνο από τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας τους μέχρι τον αρραβώνα τους και τις στιγμές τους από την ευτυχισμένη περίοδο που διανύουν σήμερα.

https://instagram.com/p/CCEQwXrAFnp/

Παρότι ο γάμος τους έχει μεταφερθεί επ' αόριστον δεδομένων των συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας, οι δυο τους μοιάζουν ακόμη ερωτευμένοι και ενθουσιασμένοι όπως τον πρώτο καιρό.

Όπως της έγραψε ο ίδιος κάτω από το post, "Χαρούμενα γενέθλια, Macha", υπενθυμίζοντας στους fans ότι η Lopez έχει περισσότερα ψευδώνυμα από το JLo! Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, "Κάθε στιγμή μαζί σου είναι μαγική. Είσαι η πιο υπέροχη σύντροφος, η καλύτερη μαμά, η πιο εκπληκτική performer. Είσαι role model. Μια ηρωίδα. Πηγή έμπνευσης. Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Σε αγαπάω τόσο πολύ".

Δείτε το τρυφερό video του Alex Rodriguez για τα γενέθλιά της Jennifer Lopez εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.