CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez εύχεται για τα γενέθλια του αγαπημένου της, Alex μ’ ένα τρυφερό video


The Jennettes

28 Ιουλίου 2020

Η Jennifer Lopez εύχεται για τα γενέθλια του αγαπημένου της, Alex μ’ ένα τρυφερό video

Η Jennifer Lopez γιόρτασε τα γενέθλια του Alex Rodriguez μ’ ένα τρυφερό throwback video.

Η 51χρονη τραγουδίστρια χρησιμοποίησε το Instagram για να μοιραστεί ένα video γεμάτο φωτογραφίες, αστεία κλιπ και οικογενειακές στιγμές - προς τιμήν των 45ων γενεθλίων του αρραβωνιαστικού της. Με soundtrack το κομμάτι του Frankie Valli του 1967 "Can't Take My Eyes Off You", το video ξεκινά με φωτογραφίες του Rodriguez ως παιδί, προτού ξεκινήσει την καριέρα του στο MLB. Στη συνέχεια εμφανίζεται στη ζωή η Lopez, όπου μοιράζονται γλυκά φιλιά και τρυφερές στιγμές καθώς παίζει το ρομαντικό τραγούδι.

https://instagram.com/p/CDIYjxip5iu/

Τα παιδιά του ζευγαριού εμφανίζονται επίσης, σε οικογενειακές φωτογραφίες. «Βρίσκεσαι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή και κάθομαι εδώ στο στούντιο να σε παρακολουθώ και να σκέφτομαι πως θέλω μόνο να είμαι εδώ μαζί σου, να γελάω και να απολαμβάνω τη ζωή μαζί σου. Όπως κι αν είναι, όπου κι αν είναι αυτό, δεν έχει σημασία», έγραψε η Lopez. «Είναι ευλογία που έχω εσένα, χρόνια πολλά 13αρι μου», συνέχισε.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.