Όταν η κόρη της Charlize Theron της είπε «μαμά χρειάζεσαι ένα αγόρι» - Η αντίδραση της ηθοποιού

The Jennettes
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

Η Charlize Theron είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες ηθοποιούς. Κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μας αφήνει με κομμένη την ανάσα, ενώ τόσο τα beauty looks της όσο και οι ενδυματολογικές της επιλογές γίνονται αντικείμενο συζήτησης. Κάτι που δεν ισχύει και για την προσωπική της ζωή, αφού τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να είναι single και έχει αφιερώσει την καθημερινότητά της στα παιδιά και τη δουλειά της.

Η ίδια δήλωσε πρόσφατα στο Spotify podcast της Diane Von Furstenberg, ότι οι κόρες της έχουν αντίθετη γνώμη και θέλουν η μητέρα τους να βρει ένα σύντροφο. «Πριν από δύο ημέρες ήμουν στο αυτοκίνητο με τις δύο κόρες μου και η μικρή μου είπε το εξής: «Χρειάζεσαι ένα αγόρι!». Και εγώ είπα τότε ότι δεν χρειάζομαι, γιατί αυτή τη στιγμή νιώθω πολύ καλά πραγματικά. Εκείνη τότε μου είπε: «Ξέρεις κάτι μαμά; Χρειάζεσαι ένα αγόρι, έχεις ανάγκη από μια σχέση!», αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Charlize Theron είπε ότι εξήγησε πώς έχουν τα πράγματα στην κόρη της, λέγοντας της ότι είναι σε σχέση αλλά… με τον ίδιο της τον εαυτό. «Είχε αυτό το βλέμμα στα μάτια που έδειχνε πως δεν είχε ποτέ σκεφτεί ότι υπάρχει καν αυτή η πιθανότητα. Τα έχασε», σημείωσε η ηθοποιός για την αντίδραση της κόρης της, η οποία δεν είχε σκεφτεί ποτέ με αυτόν τον τρόπο.

 Nα υπενθυμίσουμε ότι τον Μάρτιο του 2012, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υιοθέτησε το πρώτο της παιδί, την κόρη της, Jackson, και τρία χρόνια μετά, επέκτεινε την οικογένειά της όταν υιοθέτησε την δεύτερη κόρη της August.