CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez αποδεικνύει με την παρακάτω φωτογραφία ότι είναι πιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ


The Jennettes

2 Αυγούστου 2020

Η Jennifer Lopez αποδεικνύει με την παρακάτω φωτογραφία ότι είναι πιο όμορφη χωρίς μακιγιάζ

H Jennifer Lopez εντυπωσιάζει το κοινό με κάθε της φωτογράφιση και κάθε της beauty look αποδεικνύει πως τα πάντα της ταιριάζουν και αναδεικνύουν την κομψή και θηλυκή της πλευρά. Ωστόσο, υπάρχει μια εκδοχή της star που αγαπάμε πολύ και αυτή δεν είναι άλλη από τη φυσική!

Η ίδια πριν λίγες ώρες, σκέφτηκε να καλημερίσει τους θαυμαστές της με μια selfie, στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ομολογουμένως, ενθουσίασε το κοινό της αλλά και εμάς. Η φωτογραφία της έγινε αμέσως viral αφού προκάλεσε παραλήρημα και καταιγισμό αμέτρητων σχολίων θαυμασμού.

https://instagram.com/p/CDWfr8dpdXV/

Πολλά από τα σχόλια που ακολούθησαν, εστίασαν στο πόσο εντυπωσιακή δείχνει η Lopez όταν επιλέγει να εμφανίζεται στον φακό χωρίς μακιγιάζ, αναδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά. Η star είναι πολύ πιο σαγηνευτική λοιπόν, το πρωί που ξυπνάει και φυσικά, όταν δείχνει το πρόσωπό της χωρίς make up.

H Jennifer Lopez είναι γνωστό ότι αποτελεί πάντα πηγή έμπνευσης και θηλυκότητας για το γυναικείο φύλο και με την παραπάνω εμφάνιση παροτρύνει κάθε γυναίκα να αναδεικνύει την αληθινή και ανεπιτήδευτη ομορφιά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.