CELEBRITIES

H Nicole Kidman συνάντησε μετά από 8 μήνες την μητέρα της λόγω του κορωνοϊού


The Jennettes

3 Αυγούστου 2020

H Nicole Kidman συνάντησε μετά από 8 μήνες την μητέρα της λόγω του κορωνοϊού

Οι συνθήκες της πανδημίας είχαν επιπτώσεις επάνω στις ανθρώπινες σχέσεις και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα οι άνθρωποι που πέρασαν αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο είτε νοσώντας οι ίδιοι, είτε κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η Nicole Kidman ήταν ανάμεσα στα άτομα που αποχωρίστηκαν τα ηλικιωμένα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν οκτώ μήνες για να δει από κοντά την 80χρονη μητέρα της, Janelle. 

https://instagram.com/p/CDYdlTEJSLV/

Η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία αγκαλιάζεται με τη μητέρα της ενώ γράφει κάτω από τη λεζάντα: «Αισθάνομαι τόσο καλά που μπορώ και ξαναγκαλιάζω τη μαμά μου! Έχουν περάσει 8 μήνες. Έχασα τα 80α της γενέθλια αλλά τώρα είμαι εδώ. Σ' αγαπώ, μαμά». Εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας, η ηθοποιός δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Αυστραλία για να δει τη μητέρα της, καθώς όπως οι περισσότεροι, είχε απομονωθεί με τον σύζυγό της, Keith Urban και τις δύο τους κόρες, Sunday και Faith στο σπίτι τους. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.