CELEBRITIES

Jeanne Damas: Το αγαπημένο it girl της μόδας ανακοίνωσε πως είναι έγκυος


The Jennettes

10 Αυγούστου 2020

Jeanne Damas: Το αγαπημένο it girl της μόδας ανακοίνωσε πως είναι έγκυος

Αναζητώντας κάθε φορά τα πιο κομψά looks στο Instagram, μπορούμε να πάρουμε αρκετή στιλιστική έμπνευση από τη Jeanne Damas, η οποία είναι μία από τις αγαπημένες μας Γαλλίδες, γνωστή για τα ιδιαίτερα και συγχρόνως απλά looks της. Το It girl, που είναι η ζωντανή απόδειξη ότι μια γυναίκα δεν χρειάζεται πολλά για να δείχνει stylish σε κάθε περίσταση, ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες με μία φωτογραφία της στο Instagram πως είναι έγκυος.

Γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα: "Κάτι μαγειρεύεται εδώ και 5 μήνες", η διάσημη fashion blogger γνωστοποιεί στο κοινό της την εγκυμοσύνη της και φυσικά, οι θαυμαστές παραληρούν, μαθαίνοντας τα χαρμόσυνα νέα.

https://instagram.com/p/CDrGlTQjhOe/

Η Damas δεν σταματάει λεπτό να εμπνέει κάθε γυναίκα ενώ είναι σχεδόν σίγουρο πως θα ανακαλύψει νέες ενδιαφέρουσες στιλιστικές επιλογές για μέλλουσες μαμάδες! Το effortless και ρομαντικό στιλ της είναι ένα από τα μυστικά κλειδιά της επιτυχίας της, που την κατατάσσουν στη λίστα των πιο γνωστών Γαλλίδων στο Instagram.

https://instagram.com/p/Bi7UjdCjlGS/

Δείτε ακόμη: Οι αφέλειες της Jeanne Damas

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.