CELEBRITIES

Η απίστευτη ομοιότητα της Cindy Crawford με την 18χρονη κόρη της, Kaia Gerber: Η φωτογραφία που μπέρδεψε τους fans


The Jennettes

10 Αυγούστου 2020

Η απίστευτη ομοιότητα της Cindy Crawford με την 18χρονη κόρη της, Kaia Gerber: Η φωτογραφία που μπέρδεψε τους fans

Το supermodel της δεκαετίας του '90, Cindy Crawford έχει αναμφίβολα, διαχρονική ομορφιά και κομψότητα, η οποία αποδεικνύεται σε κάθε της φωτογράφιση. Με πολλές no make-up selfies, η star είναι η επιτομή της αυθεντικής γοητείας και σε κάθε λήψη μοιάζει σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της. 

Με αψεγάδιαστο πρόσωπο, η 54χρονη Cindy Crawford δημοσίευσε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε να την ξεχωρίσουμε από την 18χρονη κόρη της, Kaia Gerber.

https://instagram.com/p/CDrKGdrFRj0/

Το supermodel απολαμβάνει το καλοκαίρι, όπως και το ντους μετά από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο και καταγράφει τη στιγμή στον φακό. Με νεανική και φρέσκια επιδερμίδα, είναι αρκετά δύσκολο να την ξεχωρίσει κανείς από την Kaia αφού είναι σαν να ποζάρει η κόρη της στη φωτογραφία. Με φυσικό μακιγιάζ και πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν χαλαρό κότσο, η Crawford εντυπωσιάζει για μια ακόμη φορά τους θαυμαστές της ενώ πολλοί είναι εκείνοι που έγραψαν πως μαμά και κόρη μοιάζουν με δίδυμες. 

Η Kaia Gerber από την άλλη, όσο μεγαλώνει, μεταμορφώνεται σε μια αιθέρια και εντυπωσιακή γυναίκα και μοιάζει όλο και περισσότερο στη θρυλική μητέρα της. Οι δυο τους μοιάζουν απίστευτα και μοιράζονται το ίδιο γονίδιο ομορφιάς, ξετρελαίνοντας τους θαυμαστές τους. 

Δείτε ακόμη: Oι πιο εμβληματικές φωτογραφίες της Cindy Crawford 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.