CELEBRITIES

18 χρόνια μετά: H Halle Berry αναβιώνει τον ρόλο της στον "James Bond", φορώντας πορτοκαλί μπικίνι


The Jennettes

10 Αυγούστου 2020

18 χρόνια μετά: H Halle Berry αναβιώνει τον ρόλο της στον "James Bond", φορώντας πορτοκαλί μπικίνι

Η Halle Berry φημίζεται για την ομορφιά και το υποκριτικό της ταλέντο. Δεκαοχτώ χρόνια μετά τον εμβληματικό της ρόλο στην ταινία "Die Another Day", η Halle Berry αναβιώνει την εντυπωσιακή σκηνή που αναδύεται από τον ωκεανό, φορώντας ένα παρόμοιο πορτοκαλί μπικίνι, που μοιάζει πολύ με αυτό της ταινίας του James Bond. 

Έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε που η διάσημη ηθοποιός είχε υποδυθεί τη μυστική πράκτορα, Jinx Johnson, αλλά είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα αν παρατηρήσουμε τη σιλουέτα και τη γοητεία της star. Η 53χρονη Halle ποζάρει στον φακό και οι διαφορές που παρατηρούμε σε σύγκριση με χθες, εντοπίζονται μόνο στα μαλλιά της και στο γεγονός ότι στην τωρινή φωτογραφία φοράει καπέλο!

https://instagram.com/p/CDr0sXKj5lQ/

Η φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απέσπασε αμέσως αμέτρητα σχόλια θαυμασμού αφού στα 53 της διατηρεί εξίσου εντυπωσιακή και καλλίγραμμη σιλουέτα με χθες. Πηγαίνοντας πίσω στον χρόνο, η λαμπερή ηθοποιός είχε επιλέξει ένα μπικίνι με ζώνη στη μέση και με θήκη μαχαιριού όπως εκείνο της Ursula Andress, αλλά σε ένα φλογερό πορτοκαλί χρώμα και σε ένα πιο μοντέρνο και σέξι κόψιμο στο thriller του James Bond το 2002.

https://instagram.com/p/B1JMw45JRxw/

Μπορεί στη σκηνή, που γυρίστηκε ξανά το 2020, η ηθοποιός να μην κρατάει μαχαίρι ούτε να φοράει λευκή ζώνη, αλλά εντυπωσίασε εξίσου τους fans της. Ακολουθεί η εμβληματική σκηνή από το παρελθόν, όπου η Halle Berry αναδύεται ως θεά από τον ωκεανό και σαγηνεύει τον James Bond (Pierce Brosnan).

Δείτε ακόμη: Η Halle Berry είναι στην πιο ωραία φάση της ζωής της

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.