ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το πιο εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα για σγουρά μαλλιά και μερικές ακόμα ιδέες από την JLo


The Jennettes

10 Αυγούστου 2020

Το πιο εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα για σγουρά μαλλιά και μερικές ακόμα ιδέες από την JLo

Eίναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα icons. Η Jennifer Lopez είναι φυσικά διάσημη για τα τραγούδια της, τις χορευτικές φιγούρες και για την καριέρα της ως ηθοποιός. Ωστόσο, η εικόνα της αποτελεί επίσης ένα σημαντικό κομμάτι αυτού που είναι και γι’ αυτό η ίδια δεν την παραμελεί ποτέ.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της JLo είναι τα μαλλιά της. Πλούσια κι εντυπωσιακά έχουν πάντα βασικό ρόλο στις εμφανίσεις της, επίσημες κι όχι. Σε μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Jennifer Lopez έκανε ένα τόσο απλό χτένισμα που είναι ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού κι όσες έχουν φυσικά σπαστά μαλλιά θα το εκτιμήσουν.

Έκανε λοιπόν, μία απλή αλογοουρά, ψηλά στο κεφάλι. Έφερε την κοτσίδα μπροστά, αφήνοντας τουφάκια να πέφτουν χαλαρά στο μέτωπο κι έτσι κατάφερε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χωρίς πολύ κόπο.

https://instagram.com/p/CDY9-Mzpbpa/

Αυτό το hairlook, θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, τόσο για τις καλοκαιρινές βόλτες στην πόλη, όσο και γι’ αυτές στο νησί ή στην παραλία.

Μπορεί να χρειαστείτε λίγο αφρό ή το θαλασσινό αλάτι από τις βουτιές για να σταθούν τα μαλλιά και να έχουν το σωστό σχήμα και όγκο.

Για περισσότερη έμπνευση, δείτε παρακάτω μερικές από τις curly hair στιγμές της JLo.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.