CELEBRITIES

Ανακοινώθηκε το top 10 των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο- O «The Rock» βρίσκεται ξανά στην πρώτη θέση


The Jennettes

12 Αυγούστου 2020

Ανακοινώθηκε το top 10 των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο- O «The Rock» βρίσκεται ξανά στην πρώτη θέση

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο ηθοποιός Dwayne Johnson, γνωστός και ως «The Rock» βρίσκεται στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών παγκοσμίως, σύμφωνα με το Forbes.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει κερδίσει 87,5 εκατομμύρια δολάρια από την 1η Ιουνίου του 2019 μέχρι την 1η Ιουνίου του 2020. Στα χρήματα αυτά περιλαμβάνεται και η αμοιβή που του έδωσε το Netflix, ύψους 23,5 εκατομμυρίων δολαρίων, για να πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ Red Notice. Παράλληλα, διατηρεί έσοδα από τη σειρά αθλητικών ρούχων Project Rock.

Όπως μεταφέρει το BBC, δεύτερος στη λίστα, βρίσκεται ο συμπρωταγωνιστής του Johnson στο Red Notice, Ryan Renolds. Τα συνολικά του έσοδα αγγίζουν το ύψος των 71,5 εκατομμυρίων δολαρίων.Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, μέσα σε έναν χρόνο έβγαλε 20 εκατομμύρια για αυτήν την ταινία, και άλλα τόσα από το Six Underground, που είναι επίσης του Netflix.

Τρίτος στη λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων, είναι ο ηθοποιός και παραγωγός, Mark Wahlberg με 58 εκατομμύρια ενώ ακολουθούν οι Ben Affleck και Vin Diesel. Ο Ινδός ηθοποιός, Akshay Kumar ήταν ο μοναδικός star του Bollywood μέσα στην top 10 λίστα με έσοδα 48,5 εκατομμυρίων. Μέσα στη λίστα, βρίσκονται επίσης, ο δημιουργός του Hamilton, Lin-Manuel Mirandaοι, αλλά και οι Will Smith, Adam Sandler και Jackie Chan.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ forbes

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.