CELEBRITIES

Ο λόγος που η Angelina Jolie ζητάει να απομακρυνθεί ο δικαστής που χειρίζεται το διαζύγιο της από τον Brad Pitt


The Jennettes

12 Αυγούστου 2020

Ο λόγος που η Angelina Jolie ζητάει να απομακρυνθεί ο δικαστής που χειρίζεται το διαζύγιο της από τον Brad Pitt

Η διάσημη ηθοποιός, Angelina Jolie υποστήριξε σε κατάθεσή της στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles ότι ο δικαστής John W. Ouderkirk πρέπει να απομακρυνθεί από την υπόθεση του διαζυγίου της, καθώς ο ίδιος δεν έχει «αποκαλύψει με σαφήνεια τις επιχειρηματικές του σχέσεις με έναν από τους δικηγόρους του Pitt».

Έτσι λοιπόν, η Angelina ισχυρίζεται ότι ο ιδιωτικός δικαστής έχει σχέσεις με την πλευρά του πρώην συζύγου της. Συγκεκριμένα, ο δικαστής δεν έχει αποκαλύψει άλλες υποθέσεις που τον συνδέουν εργασιακά με τη δικηγόρο του Brad Pitt, Anne Kiley. Στα πλαίσια της διαδικασίας του διαζυγίου μάλιστα, όπως τονίζει, ο Ouderkirk «απέτυχε να αποκαλύψει τις υποθέσεις που έδειξαν την τρέχουσα, συνεχιζόμενη και επαναλαμβανόμενη σχέση πελάτη μεταξύ του δικαστή και του συμβούλου του εναγόμενου».

Ουσιαστικά η μαρτυρία της Jolie εστιάζει στο γεγονός πως, όπως όλοι οι δικαστές ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες, το ίδιο οφείλει να κάνει και ένας ιδιωτικός. Μπορεί η ηθοποιός και οι δικηγόροι της να έχουν ζητήσει να αποκλειστεί ο Ouderkirk, αλλά η κατάθεση αναφέρει ότι η πλευρά του Brad Pitt επιμένει να τον κρατήσει.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της Jolie, Samantha Bley DeJea, «Αυτό που ζητάει η πελάτης μου είναι μια δίκαιη δίκη, που θα στηρίζεται σε γεγονότα, χωρίς ειδική εύνοια για καμία από τις δύο πλευρές. Οι δικαστικοί πρέπει να διασφαλίζουν ότι υπάρχει διαφάνεια και αμεροληψία». Το ζευγάρι του Hollywood είναι διαζευγμένο και επίσημα από τον Απρίλιο του 2019 αλλά ζητήματα, όπως τα οικονομικά και η επιμέλεια των παιδιών, έχουν τεθεί σε εκκρεμότητα και πρέπει να επιλυθούν άμεσα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.