CELEBRITIES

H Chrissy Teigen και ο John Legend όπως όλα δείχνουν, περιμένουν το τρίτο τους παιδί


The Jennettes

14 Αυγούστου 2020

H Chrissy Teigen και ο John Legend όπως όλα δείχνουν, περιμένουν το τρίτο τους παιδί

O John Legend και η Chrissy Teigen φαίνεται πως διανύουν μία από τις ομορφότερες περιόδους της κοινής τους ζωής, καθώς το λαμπερό ζευγάρι άφησε να εννοηθεί μέσα από το νέο videoclip του Legend, στο οποίο πρωταγωνιστεί η σύζυγός του, ότι θα γίνουν για τρίτη φορά γονείς.

Στο videoclip με τίτλο "Wild", βλέπουμε όμορφες οικογενειακές στιγμές του ζευγαριού στην παραλία ενώ ο τραγουδιστής ακουμπάει τρυφερά την κοιλιά της συζύγου του. Η Chrissy ποζάρει στον φακό ενώ όλοι μπορούν να παρατηρήσουν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, που υποδηλώνει ότι διανύει τους πρώτους μήνες της τρίτης εγκυμοσύνης της. 

https://instagram.com/p/CD0L59KpilD/

Παρόλο που και οι δύο έχουν κοινοποιήσει στιγμιότυπα του νέου videoclip, δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη τα νέα της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο ερχομός του τρίτου τους μωρού επιβεβαιώθηκε από πηγή του περιβάλλοντος τους.

https://instagram.com/p/CD11UURF6tX/

Η Chrissy Teigen και ο John Legend έχουν ήδη μία πανέμορφη οικογένεια αφού τα δύο τους παιδιά, η Luna και ο Miles έχουν δώσει άλλο νόημα στη ζωή τους. Δείτε παρακάτω το videoclip που δείχνει πως το ταιριαστό ζευγάρι μάλλον σε λίγο καιρό, θα υποδεχτεί ένα νέο μέλος στην οικογένειά του!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.