CELEBRITIES

H Sarah Jessica Parker απαθανατίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης σε μια σπάνια λήψη με την 11χρονη κόρη της, Tabitha


The Jennettes

14 Αυγούστου 2020

H Sarah Jessica Parker απαθανατίστηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης σε μια σπάνια λήψη με την 11χρονη κόρη της, Tabitha

Η Sarah Jessica Parker επισκέφθηκε πρόσφατα, το κατάστημα παπουτσιών της στη Νέα Υόρκη και η 11χρονη κόρη της, Tabitha σκέφτηκε να συνοδεύσει τη μητέρα της στη λατρεμένη της συνήθεια.

Ο φωτογραφικός φακός τις εντόπισε αμέσως ενώ οι δυο τους καταγράφηκαν στην κάμερα με προστατευτικές μάσκες αλλά και με υπέροχους στιλιστικούς συνδυασμούς.

https://instagram.com/p/CD1drzEnPWL/

H αγαπημένη ηθοποιός πηγαίνει συχνά στα καταστήματα που της ανήκουν, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια εξυπηρετεί τους πελάτες, ψάχνοντας να βρει το ιδανικό παπούτσι για εκείνους. Η σπάνια εμφάνισή της με την μικρή Tabitha είναι σίγουρο πως έχει ενθουσιάσει τους fans καθώς λατρεύουν να βλέπουν κάθε στιγμή από την καθημερινότητα της πολυαγαπημένης Carrie, που έχει εμπνεύσει αμέτρητες γυναίκες.

Η Sarah Jessica Parker έχει έναν γιο, που απέκτησε με τον σύζυγό της, Matthew Broderick το 2002 ενώ το 2009 απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας, τις δίδυμες κόρες της, Marion και Tabitha. 

Δείτε ακόμη: Το beauty secret της Sarah Jessica Parker 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.