CELEBRITIES

Η νέα τηλεοπτική εμφάνιση της Meghan Markle: «Θα χρησιμοποιήσω τη φωνή μου όπως δεν μπορούσα πριν»


The Jennettes

16 Αυγούστου 2020

Η νέα τηλεοπτική εμφάνιση της Meghan Markle: «Θα χρησιμοποιήσω τη φωνή μου όπως δεν μπορούσα πριν»

Η Meghan Markle έκανε μια νέα, ενδιαφέρουσα τηλεοπτική εμφάνιση. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρατσισμό, τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και το δικαίωμα ψήφου.

Στο πλαίσιο του ψηφιακού προγράμματος «The 19th* Represents 2020 Virtual Summit», το οποίο διοργάνωσε η πλατφόρμα The 19th (το όνομα της οποίας παραπέμπει στη 19η τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος, που κατοχυρώνει σε όλους τους Αμερικανούς πολίτες το δικαίωμα ψήφου, ανεξάρτητα από το φύλο τους), η Meghan Markle συζήτησε διαδικτυακά με την συνιδρύτρια της πλατφόρμας, Emily Ramshaw.

Η Meghan Markle ρωτήθηκε πώς ήταν η επιστροφή της στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε μια εποχή όπου ο ρατσισμός και τα ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν θέμα συζήτησης. Η απάντηση της ήταν ότι ένιωσε συντετριμμένη.

«Ήταν τραγικό να βλέπω σε τι κατάσταση βρισκόταν η χώρα μας εκείνη τη στιγμή. Αν μπορεί να βρει κανείς έστω και μια μικρή αισιόδοξη νότα σε όλο αυτό, θα έλεγα ότι, στις εβδομάδες μετά τη δολοφονία του George Floyd, ανάμεσα στις ειρηνικές διαμαρτυρίες που παρακολουθούσαμε, στις φωνές που ακούγαμε, στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αναγνώριζε και δεχόταν τον ρόλο του, είτε έμπρακτα είτε παθητικά, στα φαινόμενα διάκρισης, ειδικά στην Αφροαμερικανική κοινότητα, το αίσθημα λύπης άλλαζε σε απόλυτη έμπνευση, γιατί μπορούσα να δω ότι ο τροχός γύριζε».

Η Μeghan Markle συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι το να παρατηρείς τις αλλαγές που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά κάτι στο οποίο ανυπομονώ να πάρω μέρος. Και να πάρω μέρος, χρησιμοποιώντας τη φωνή μου με έναν τρόπο που δεν μπορούσα μέχρι πρόσφατα. Οπότε, ναι, χαίρομαι που είμαι σπίτι» είπε, αφήνοντας υπαινιγμούς ότι αισθανόταν ότι δεν μπορούσε να εκφραστεί ελεύθερα ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.