CELEBRITIES

Amber Heard: Κατηγορείται για ασέβεια μετά από επίσκεψή της σε τουρκικό τζαμί με see through τοπ


The Jennettes

18 Αυγούστου 2020

Amber Heard: Κατηγορείται για ασέβεια μετά από επίσκεψή της σε τουρκικό τζαμί με see through τοπ

Η Amber Heard δέχτηκε επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή φορούσε «ακατάλληλα ρούχα» ενώ επισκέφθηκε ένα τουρκικό τζαμί.

Η ηθοποιός, 34 ετών, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη μετά από την εμφάνισή της στα Βασιλικά Δικαστήρια του Λονδίνου τον Ιούλιο, για την διαμάχη με τον  πρώην σύζυγό της Johhny Depp.

Κατηγορείται, καθώς φαίνεται πως επισκέφτηκε τα πολυάριθμα τζαμιά της τουρκικής πρωτεύουσας, «φορώντας το Hijab ως αξεσουάρ μόδας» και δείχνοντας το λαιμό και τα μαλλιά της.

jenny.gr

Η Heard πυροδότησε τη διαμάχη αφού μοιράστηκε μια εικόνα που φοράει ένα κόκκινο Hijab πάνω από μια χαλαρή see through μπλούζα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού σε έναν από τους ιστορικούς χώρους. Υπογράφοντας την εικόνα, έγραψε: «Πέρασα την ημέρα περιπλανώμενη στη μαγεία των τζαμιών της Κωνσταντινούπολης και δεν θα μπορούσε να ερωτευτώ περισσότερο αυτήν την πανέμορφη πόλη ...»

Παρά την προφανή εκτίμησή της για την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της πόλης, οι χρήστες καταδίκασαν την ηθοποιό που αποκάλυψε πάρα πολύ από το σώμα της.
Στο Twitter, ένα άτομο έγραψε: «Η Amber Heard δεν σέβεται τη θρησκεία ή τη φυλή, όπως έχουμε δει πολλές φορές.  Χρησιμοποιώντας ένα Hijab ως αξεσουάρ μόδας. Επέδειξε τα μαλλιά το λαιμό και δεν φορούσε στηθόδεσμο. 

Ένα τρίτο πρόσθεσε: «Η Amber Heard μπήκε πραγματικά σε ένα τζαμί στην Κωνσταντινούπολη με τις θηλές της να φαίνονται, έτσι δεν είναι; Αυτό θα πει σεβασμός! "

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.