CELEBRITIES

Οι πρώτες φωτογραφίες της Victoria Beckham από τις διακοπές της στην Ελλάδα


The Jennettes

19 Αυγούστου 2020

Οι πρώτες φωτογραφίες της Victoria Beckham από τις διακοπές της στην Ελλάδα

Η οικογένεια Beckham επέστρεψε πρόσφατα από τις καλοκαιρινές της διακοπές τους στην Ελλάδα και η διάσημη σχεδιάστρια και πρώην Spice girl μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, η Victoria μοιράστηκε μια εικόνα με τον σύζυγό της, David, στην οποία εμφανίζονται να ποζάρουν στο ηλιοβασίλεμα . Εκείνη φορούσε ένα κοντό λευκό σορτσάκι, επιδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της, με ένα γαλάζιο πουκάμισο, ενώ ο πρώην ποδοσφαιριστής φορά ένα μαύρο παντελόνι με ένα μπεζ t-shirt.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Victoria Beckham έγραψε: «Φιλιά David Beckham, σε αγαπώ».

https://instagram.com/p/CEB2kqfpiat/?

Η οικογένεια έκανε διακοπές σε ένα 5άστερο ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι. Είδαμε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να φωτογραφίζεται να παίζει με τα παιδιά του, ενώ η VB δεν εμφανιζόταν σε καμία από αυτές, πάρα μόνο μοιράστηκε μια εικόνα του μεγαλύτερου γιου της, Brooklyn, με την αρραβωνιαστικιά του Nicola Peltz. Μάλιστα, την ίδια φωτογραφία είχε δημοσιεύσει και η νεαρή ωστόσο φαίνεται ότι η Victoria την επεξεργάστηκε με το photosho, βάζοντας πίσω τους ένα ηλιοβασίλεμα.

https://instagram.com/p/CED9Cdxps2M/


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.