CELEBRITIES

Η Pink κάνει surf και δηλώνει περήφανη για το σώμα της χωρίς κανένα κόμπλεξ


The Jennettes

20 Αυγούστου 2020

Η Pink κάνει surf και δηλώνει περήφανη για το σώμα της χωρίς κανένα κόμπλεξ

Η Pink, ως fan του body positivity, κάνει surf στα κύματα της θάλασσας και φωτογραφίζεται, δηλώνοντας περήφανη για το σώμα της.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η διάσημη τραγουδίστρια σχολίασε χαρακτηριστικά: «Πάντα αναρωτιόμουν γιατί ο Θεός μου έδωσε αυτούς τους μεγάλους μηρούς. Ήξερε ότι θα τα χρησιμοποιήσω», αναφερόμενη στην δυνατότητα που της δίνουν να δαμάζει τόσο καλά τα κύματα.

https://instagram.com/p/CEC8yBaJad5/

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Pink μιλά με τόση ειλικρίνεια για τον εαυτό της στα κοινωνικά μέσα. Τον Ιανουάριο, η Pink έγραψε στο Twitter για το πώς αισθάνεται ενώ μεγαλώνει. "Επιστολή στον εαυτό μου. Αγαπητέ μου, μεγαλώνεις", έγραψε. “Βλέπω γραμμές. Ειδικά όταν χαμογελάς. Η μύτη σου μεγαλώνει… Φαίνεσαι (και νιώθεις) περίεργα καθώς συνηθίζεις σε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Αλλά η μύτη σου μοιάζει με τα παιδιά σου και το πρόσωπό σου ζαρώνει όπου γελάς. Και ναι ηλίθια ... κάπνισες."

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.