CELEBRITIES

Rising Phoenix: Ο πρίγκιπας Harry θα πρωταγωνιστήσει σε νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix


The Jennettes

24 Αυγούστου 2020

Rising Phoenix: Ο πρίγκιπας Harry θα πρωταγωνιστήσει σε νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix

Το Rising Phoenix, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Harry, φωτίζει την ιστορία και τη σημασία των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στον μήνα, πρόκειται να εμφανιστεί ο δούκας του Sussex. “Ο δούκας είναι περήφανος που ήταν ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτήν την ταινία, ένα μοναδικό και ισχυρό ντοκιμαντέρ που ελπίζει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βλέπουν την αναπηρία - και να πει την απίστευτη ιστορία των Παραολυμπιακών Αγώνων” δήλωσε ένας εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας.

https://youtu.be/-W7Bek4jvos

Ο πρίγκιπας εμφανίζεται μαζί με μέλη της Παραολυμπιακής Επιτροπής καθώς και διάφορους αθλητές, ενώ ακούγονται ιστορίες που εμπνέουν, αλλά και αυτή πίσω από τον σκληρό αγώνα που έχει πραγματοποιηθεί για να κρατηθεί ζωντανή η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως για άτομα με σωματικές και νοητικές αναπηρίες, μετά από ένα πιθανό κλείσιμο λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Το Rising Phoenix θα είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη 26 Αυγούστου. 

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.