CELEBRITIES

Η Jennifer lopez δημοσίευσε μια make-up free selfie της και αυτός είναι ο λόγος


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2020

Η Jennifer lopez δημοσίευσε μια make-up free selfie της και αυτός είναι ο λόγος

Μεταξύ των φωτογραφιών υψηλής μόδας και των διάφορων στιγμών ομορφιάς της ultra-glam, Jennifer Lopez, η διάσημη star δεν διστάζει να δημοσιεύει selfies της χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Αυτή τη φορά η φωτογραφία με το πρόσωπο της pop star δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για έναν καλό σκοπό: Για να ευαισθητοποιήσει τη σημασία της κλιματικής αλλαγής στις προσεχείς εκλογές και τη νέα πρωτοβουλία #VoteLikeAMadre.

https://instagram.com/p/CEmK1gOpRaV/

«Ο Max και η Emme είναι ο κόσμος μου. Όταν σκέφτομαι πώς θα είναι η ζωή τους εάν αγνοήσουμε τον σημαντικό αντίκτυπο που έχει η κλιματική αλλαγή στον πλανήτη μας, σπάει η καρδιά μου. Πρέπει να κάνουμε κάτι γι 'αυτό και να αναλάβουμε δράση ΤΩΡΑ. Γι 'αυτό και ελπίζω στους #VoteLikeAMadre υποψηφίους που πιστεύουν στην επιστήμη και θα εργαστούν για την προστασία του περιβάλλοντος», έγραψε χαρακτηριστικά η Lopez στο Instagram.

Δείτε ακόμη: Oscars 2020: Τα καλύτερα beauty looks που ξεχωρίσαμε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.