CELEBRITIES

Η Julianne Moore στην πιο γλυκιά φωτογραφία με τα παιδιά της: Είναι σαν κλώνοι της


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2020

Η Julianne Moore στην πιο γλυκιά φωτογραφία με τα παιδιά της: Είναι σαν κλώνοι της

Η βραβευμένη ηθοποιός, Julianne Moore είναι και μια περήφανη μαμά. Η Julianne Moore είναι παντρεμένη από το 2003 με τον σκηνοθέτη Bart Freundlich, με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Myth of Fingerprints» και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 23χρονο Caleb Freundlich και την 18χρονη Liv.

H 58χρονη ηθοποιός Julianne Moore μοιράστηκε μια υπέροχη φωτογραφία των δύο παιδιών της, γράφοντας στη λεζάντα «τα μωρά μου». Και οι δυο της μοιάζουν εκπληκτικά, αφού έχουν το ίδιο ανοιχτό δέρμα και τα κόκκινα μαλλιά της.

Η Liv ασχολείται με το cinema όπως οι γονείς της και την έχουμε ήδη δει σε κάποιες ταινίες, όπως το «Τhe Rebound» και το «Trust the Man» με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της.

Από την άλλη, o Caleb μόλις αποφοίτησε από το κολέγιο. ΗJulianne Moore δήλωσε πρόσφατα πολύ στεναχωρημένη, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού και το lockdown δεν επέτρεψε στην οικογένειά της να γιορτάσει την αποφοίτησή του όπως θα το επιθυμούσαν.

Πρόκειται αναμφίβολα, για μία από τις πιο όμορφες οικογένειες του Hollywood!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.