CELEBRITIES

O λόγος που ο Johnny Depp ζήτησε αναβολή της κρίσιμης δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση


The Jennettes

2 Σεπτεμβρίου 2020

O λόγος που ο Johnny Depp ζήτησε αναβολή της κρίσιμης δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση

Ο Johnny Depp κατέθεσε αίτημα αναβολής της διεξαγωγής της δίκης για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εναντίον της πρώην συζύγου του Amber Heard, που θα γίνει στις ΗΠΑ λόγω των γυρισμάτων της ταινίας Fantastic Beasts 3. Η πανδημία του κορωνοϊού μετατόπισε χρονικά όλα τα γυρίσματα και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των ταινιών σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ αναβλήθηκαν και όλες οι παραγωγές στο Hollywood και στο εξωτερικό.

Αποτέλεσμα η τελευταία ταινία των Fantastic Beasts (Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται 3), στην οποία πρωταγωνιστεί ο Depp να γυριστεί στις αρχές του 2021, μία χρονική στιγμή που συμπίπτει με την κρίσιμη δίκη που παρακολουθούν με ενδιαφέρον τα διεθνή media. Στις 21 Αυγούστου, ο Depp υπέβαλε αίτημα ζητώντας από το δικαστήριο να καθυστερήσει τη δίκη μέχρι κάποια στιγμή μεταξύ Μαρτίου και Ιουνίου 2021.

«Όταν το Δικαστήριο όρισε την τρέχουσα ημερομηνία δίκης σε αυτήν την υπόθεση, ο κ. Depp κατάλαβε ότι η Warner Bros. σχεδίαζε τα γυρίσματα του «Fantastic Beasts 3» στο Λονδίνο πολύ πριν από τις 11 Ιανουαρίου 2021,» αναφέρει το αίτημα.

«Ο COVID-19 διέκοψε τα σχέδια του στούντιο, προκαλώντας επανειλημμένες αναβολές. Με τις συνθήκες στο Λονδίνο να βελτιώνονται κάπως, η Warner Bros έχει πλέον ορίσει ένα πρόγραμμα γυρισμάτων που έρχεται σε αντίθεση με την ημερομηνία της δίκης σε αυτήν την περίπτωση».

Ο Depp αναφέρει ότι ειδοποιήθηκε στις 19 Αυγούστου πως το πρόγραμμα των γυρισμάτων του θα διαρκέσει από τις αρχές Οκτωβρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου. Η δίκη δε, έχει οριστεί για τις 11-28 Ιανουαρίου. «Ο κ. Depp θα έχει πιθανές επιπτώσεις/κυρώσεις για παραβίαση του συμβολαίου του σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί με το χρονοδιάγραμμα που υπαγορεύει η Warner Bros. Αν και ο κ. Depp είναι πρόθυμος να προχωρήσει σε δίκη, αντιμετωπίζει μια αβάσιμη κατάσταση στην οποία δεν έχει έλεγχο» αναφέρει το αίτημά του.

Η ακρόαση σχετικά με την πρόταση αναβολής που κατέθεσε ο star έχει οριστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.