CELEBRITIES

Η σπάνια φωτογραφία της Catherine Zeta- Jones με τα παιδιά της, Dylan και Carys


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2020

Η σπάνια φωτογραφία της Catherine Zeta- Jones με τα παιδιά της, Dylan και Carys

Η Catherine Zeta- Jones αποφεύγει συνήθως να δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της. Ωστόσο, αυτή τη φορά εξέπληξε τους fans της αφού πριν λίγες ώρες, κοινοποίησε μία σπάνια λήψη του 20χρονου γιου της, Dylan και της 17χρονης κόρης της, Carys. 

Η 50χρονη βραβευμένη ηθοποιός περνάει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της λίγο πριν ξεκινήσει ο Dylan το κολέγιο και η Carys το Λύκειο.

https://instagram.com/p/CEp5yOkH-P_/

Όπως γράφει η star στη λεζάντα της φωτογραφίας, "Το καλοκαίρι τελείωσε κι επίσημα στην οικογένειά μας. Σήμερα, και οι δύο νεαροί ενήλικες του σπιτιού μας επιστρέφουν στη μελέτη. Υπό διαφορετικές και πρωτόγνωρες συνθήκες. Σας αγαπώ και τους δύο... Και προς όλα τα παιδιά εκεί έξω. Η γνώση είναι το κλειδί στη ζωή. Οπότε συνεχίστε τη μάχη και ό, τι είναι, θα περάσει". 

Η Carys μοιάζει αρκετά στη μαμά της ενώ πιθανολογούμε πως η 17χρονη θα ακολουθήσει μελλοντικά την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία της μητέρας της. Ωστόσο, και ο γιος της ηθοποιού, Dylan έχει αρκετές ομοιότητες με τη μαμά του ενώ φαίνεται πως οι δυο τους τα πηγαίνουν πολύ καλά. Μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο η ίδια τον είχε επισκεφθεί στο Brown University του Rhode Island, όπου φοιτά, περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί του. 

https://instagram.com/p/B3xkDPsH0Uq/

Η Jones απόλαυσε μαζί με την οικογένειά της όλο τον Αύγουστο διακοπές στη Mallorca της Ισπανίας ενώ τώρα όλοι έχουν επιστρέψει στη βάση τους εν όψει της νέας σεζόν, που ορίζει συμμόρφωση στα μέτρα πρόληψης κατά της πανδημίας. 

Δείτε ακόμη: Η Catherine Zeta Jones για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνιση με τα παιδιά της 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.