CELEBRITIES

Rumer Willis: Η κόρη της Demi Moore πιο αισθησιακή από ποτέ ποζάρει με body της Kim Kardashian


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2020

Rumer Willis: Η κόρη της Demi Moore πιο αισθησιακή από ποτέ ποζάρει με body της Kim Kardashian

Η κόρη της Demi Moore, Rumer Willis, την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Bruce Willis, χαράσσει τη δική της ξεχωριστή πορεία στο Hollywood μετά τους επιτυχημένους γονείς της. Αλλά μερικά πράγματα απλά δεν κρύβονται, όπως η ομοιότητά της με την εντυπωσιακή μητέρα της.

Η Rumer Willis ποζάρει ως μοντέλο στην καμπάνια εσωρούχων και shapewear του brand Skims της Kim Kardashian. Ίσως ήταν όλες οι vintage πινελιές στη φωτογραφία της Rumer που μας έκαναν να νοσταλγήσουμε την εποχή, κατά την οποία, η Demi Moore μεσουρανούσε στα 90s, ή ίσως τα μακριά μαύρα μαλλιά που μοιράζονται μητέρα και κόρη. Η Rumer στην εικόνα στέκεται όρθια πάνω σε ένα κρεβάτι, φορώντας ένα απλό μαύρο body και κρατώντας το ακουστικό ενός τηλεφώνου. Τριγύρω στους τοίχους επαναλαμβάνoνται φωτογραφίες της Kim Kardashian.

https://instagram.com/p/CEmwMjalmlJ/?

Oι θαυμαστές της στο Instagram την αποθέωσαν, ενώ σχολίασαν ότι η 32χρονη Rumer είναι ολόιδια η μητέρα της με μαύρα μαλλιά και πολύ sexy!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.