CELEBRITIES

Οι αποκαλύψεις της Jane Fonda για τον Marlon Brando που έκαναν αίσθηση: «Ήταν απογοητευτικός ως εραστής»


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2020

Οι αποκαλύψεις της Jane Fonda για τον Marlon Brando που έκαναν αίσθηση: «Ήταν απογοητευτικός ως εραστής»

Σε συνέντευξή της στους New York Times, η διάσημη ηθοποιός, Jane Fonda, μίλησε για τη σχέση της με τον Μarlon Brando.

Όταν ρωτήθηκε η ηθοποιός για την σεξουαλική εμπειρία της με τον Brando, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στο δράμα του 1966 «The Chase», η Fonda δήλωσε ότι ήταν «ήταν απογοητευτικός» ως εραστής. Η 82χρονη ηθοποιός τον χαρακτήρισε, όμως, έναν «σπουδαίο ηθοποιό».

https://instagram.com/p/CEtbyf7h501/

«Η μεγαλύτερη λύπη σας είναι πως δεν κάνατε ποτέ σεξ με τον Che Gevara», είπε η δημοσιογράφος των Times στην ηθοποιό, η οποία απάντησε ευθύς αμέσως: «Όχι, δεν το σκέφτομαι καθόλου», εξήγησε. «Αυτό που σκέφτομαι όμως, και που είναι το άτομο για το οποίο μετανιώνω, που δεν έκανα σεξ μαζί του, είναι ο Μarvin Gaye».

«Εκείνος ήθελε, αλλά εγώ δεν το έκανα», παραδέχτηκε. «Ήμουν παντρεμένη με τον Tom. Συναντούσα πολλούς καλλιτέχνες προσπαθώντας να του εξασφαλίσω συναυλίες και η γυναίκα που με βοηθούσε σε αυτό, με σύστησε τότε στον Μarvin Gaye». Η Jane Fonda παντρεύτηκε τον Hayden το 1973 και παρέμειναν μαζί για 17 χρόνια προτού πάρουν διαζύγιο. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο. 

Η δημοσιογράφος συνέχισε να πειράζει την ηθοποιό, λέγοντάς της: «Σας παρακαλώ, πείτε μου ότι προσπάθησε να σας ρίξει με την φράση «σεξουαλική θεραπεία», με την Jane Fonda να απαντά: «Την χρειαζόμουν αλλά δεν το είπε, όχι. Αλλά μετά διάβασα, πως είχε την φωτογραφία μου στο ψυγείο του. Το έμαθα αυτό πολύ αργότερα, αφότου είχε πεθάνει».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.