CELEBRITIES

Η απρόσμενη στάση που θα κάνει φέτος η βασίλισσα Ελισάβετ προτού επιστρέψει στο παλάτι του Buckingham


The Jennettes

9 Σεπτεμβρίου 2020

Η απρόσμενη στάση που θα κάνει φέτος η βασίλισσα Ελισάβετ προτού επιστρέψει στο παλάτι του Buckingham

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα επιστρέψει στο παλάτι του Buckingham τον Οκτώβριο ενώ αναμένεται να κάνει στάση σε μια άλλη βασιλική κατοικία πριν την επιστροφή της στο κάστρο του Windsor. 

H 94χρονη μονάρχης Ελισάβετ κάθε καλοκαίρι ταξιδεύει μέχρι τη Σκωτία στην αγαπημένη της βασιλική κατοικία, στο κάστρο Balmoral, για λίγες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης από τις ανειλλημένες υποχρεώσεις του Παλατιού.

Φέτος, η βασίλισσα θα κάνει μια απρόσμενη στάση προτού επιστρέψει στο κάστρο του Windsor από τις διακοπές της εκεί. Η ίδια μαζί με τον 99χρονο σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο θα αποχωριστούν το κάστρο Balmoral, που ανήκει στη βασιλική οικογένεια από το 1852 και διαθέτει στο εσωτερικό του 52 υπνοδωμάτια, και θα πάνε στο Sandringham Estate. Ο πρίγκιπας Φίλιππος έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την κηπουρική αφού έχει δημιουργήσει έναν μεγάλο λαχανόκηπο στην βόρεια πλευρά του Balmoral ενώ η πριγκίπισσα Ευγενία είχε πει κάποτε πως όταν η γιαγιά της επισκέπτεται το κάστρο είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ ενώ στο πρόγραμμα της συμπεριλαμβάνονται οι περίπατοι, τα πικνίκ και οι βόλτες με τα σκυλιά της.

https://instagram.com/p/CEr1u_ZDQVF/

Αποτελώντας ένα αγαπημένο, ιδιωτικό σπίτι της βασίλισσας, το Sandringham χρησιμοποιείται συχνά για διασκέδαση κατά τη διάρκεια των διακοπών. Η είδηση γνωστοποιήθηκε από εκπρόσωπο του Παλατιού στο αμερικανικό περιοδικό People ενώ η μονάρχης αναμένεται στη συνέχεια, να επιστρέψει στο παλάτι του Buckingham στο Λονδίνο για "επιλεκτικές ακροάσεις και υποχρεώσεις". Κανονικά, η βασίλισσα είθισται να επιστρέφει στη βάση της στις αρχές Οκτωβρίου αλλά αυτή τη φορά η στάση θεωρείται αναγκαία από την ίδια, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που έχουν οριστεί από την πανδημία. 

Είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μείνει μακριά από το παλάτι τόσο καιρό αλλά φέτος, φαίνεται πως κρίνεται απαραίτητο. Το Sandrigham Estate κανονικά αποτελεί το βασιλικό καταφύγιο της τα Χριστούγεννα και τον Χειμώνα αλλά φέτος η επίσκεψή της εκεί νωρίτερα θα αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Sandringham Estate έχει χρησιμοποιηθεί ως το ιδανικό σκηνικό για μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ έχει ήδη διαθέσει την ιδιωτική της κατοικία για drive-in cinema.

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.