CELEBRITIES

Η Elle Macpherson αποκάλυψε όλα τα fitness μυστικά της που ακολουθεί πιστά στα 56


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2020

Η Elle Macpherson αποκάλυψε όλα τα fitness μυστικά της που ακολουθεί πιστά στα 56

Η Elle Macpherson διαθέτει αναμφίβολα μια άψογη φόρμα στα 56 της χρόνια και αποδεικνύει ότι δεν έχει κατακτήσει άδικα τον τίτλο «The Body». Τόσο τα καλλίγραμμα πόδια της όσο και το λαμπερό χαμόγελό της είναι εκείνα που την καθιέρωσαν στο χώρο του modeling πίσω στα 80's.

H Αυστραλιανή όταν ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram, μας καθηλώνει με το κορμί και τις αναλογίες της. Η ίδια, όπως έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της θέλει να μαθαίνει για τα τελευταία fitness trends, συμβουλεύεται τους ειδικούς και ακολουθεί πιστά τις συμβουλές τους. Καταλήγει να εφαρμόζει ότι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του οργανισμού της.

https://instagram.com/p/CDPN4_7hlyQ

Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά της Elle Macpherson στην διατροφή και την γυμναστική;

Κάθε πρωί ξυπνά νωρίς το πρωί και οργανώνει το πρόγραμμα της ημέρας που συμπεριλαμβάνει πάντα την γυμναστική. Το πρώτο της ρόφημα και οι πρώτες ασκήσεις της ημέρας: Ζεστό νερό με λεμόνι, για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός της. Στη συνέχεια, ακολουθεί ένα πρόγραμμα διαλογισμού, που της έχει δείξει ο Yoga Instructor της, για περίπου 20-30 λεπτά.

https://instagram.com/p/CCTUeYzhQCe

Το πρωινό της είναι διαφορετικό κάθε μέρα αλλά πολύ θρεπτικό. Η ίδια τις περισσότερες ημέρες προτιμά ένα θρεπτικό smoothie με πρωτεΐνη με γάλα αμυγδάλου, μισή μπανάνα και μια κουταλιά πρωτεΐνης με γεύση κακάο. Εναλλακτικά, προτιμά αυγό ποσέ με σκούρο ψωμί σίκαλης χωρίς ηλίανθο ή σιτάρι, πλιγούρι βρώμης με σπόρους chia, μέσα σε ένα μπολάκι με γάλα αμυγδάλου. Το κυρίως γεύμα της αποτελείται από κρέας ή ψάρι, βραστά λαχανικά και γλυκοπατάτες στο φούρνο.

https://instagram.com/p/B7dw8cnhUC9

Σχετικά με την γυμναστική, ένα trick είναι να γυμνάζεται αρκετά νωρίς, προκειμένου να ξεκινά τη μέρα της με ενέργεια. Στις 6.30 π.μ, θα κάνει γιόγκα ή θα πάρει το ποδήλατό της και θα κάνει βόλτες ή θα φορέσει το μαγιό της και θα πραγματοποιήσει την πρωινή της βουτιά. Μάλιστα, δεν σταματά εκεί αφού έχει αποκαλύψει ότι πριν πέσει για ύπνο: «Κάνω μια ώρα άσκησης που πραγματικά απολαμβάνω κάθε μέρα. Θα μπορούσε να είναι paddle boarding, πεζοπορία ή ακόμα και θαλάσσιο σκι. Προς το παρόν, απολαμβάνω την πυγμαχία και τα spinning classes με φίλες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.