CELEBRITIES

Η Kate Winslet μετάνιωσε που συνεργάστηκε με τον Woody Allen και τον Roman Polanski και εξηγεί το γιατί


The Jennettes

11 Σεπτεμβρίου 2020

Η Kate Winslet μετάνιωσε που συνεργάστηκε με τον Woody Allen και τον Roman Polanski και εξηγεί το γιατί

Η Kate Winslet σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει για τη συνεργασία της με τον Woody Allen στο «Wonder Wheel» και τον Roman Polanski στο «Carnage».

«Πώς δούλεψα με τους Woody Allen και Roman Polanski; Μου είναι αδιανόητο πώς αυτοί οι δυο άντρες ακόμα λαμβάνουν το σεβασμό και τον έπαινο της κινηματογραφικής βιομηχανίας - τόσο απροκάλυπτα και για τόσο πολύ καιρό. Προκαλεί ντροπή! Δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Έχω τύψεις γι' αυτό αλλά, τι μένει, αν δεν είμαστε σε θέση να είμαστε ειλικρινείς;» πρόσθεσε.

Aπό εδώ και πέρα, η Winslet «νιώθει την ευθύνη να δίνει το παράδειγμα με πιο προσεκτικές επιλογές της στις νεότερες κοπέλες». Για εκείνη, η συνεργασία της με τον Φράνσις Λι στο «Ammonite», την έκανε να δει πιο καθαρά. «Είναι μια ταινία τόσο τρυφερή, τόσο όμορφη, τόσο αγαπημένη. Το "Ammonite" με ενέπνευσε να γίνω ακόμα πιο μάχιμη στο πώς το σινεμά κοιτά τις γυναίκες, πώς τις τιμάμε, με τι ρόλους, πόσο ακούμε τι θέλουν οι γυναικες να πουν για τις ίδιες, τι αποτύπωμα αφήνουμε - ανεξαρτήτως της σεξουαλικότητάς μας».

https://instagram.com/p/CE_A40Ljzvy/

«Η ζωή είναι μικρή κι θέλω να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να δώσω το παράδειγμα στις νεότερες γυναίκες. Πρέπει να τους δείξω ότι μπορούμε να χειριστούμε τον κόσμο με αξιοπρέπεια». Τα σχόλια της Winslet στο Vanity Fair διαφέρουν ωστόσο από μια συνέντευξη που έδωσε στους New York Times τον Σεπτέμβριο του 2017 πριν από την πρεμιέρα του «Wonder Wheel» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Δείτε ακόμη: OSCARS 2020 BEST DRESSED

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.