CELEBRITIES

Η Chrissy Teigen εξομολογείται όλα όσα βίωσε αντιμετωπίζοντας ρατσισμό και κοινωνικές διακρίσεις


The Jennettes

11 Σεπτεμβρίου 2020

Η Chrissy Teigen εξομολογείται όλα όσα βίωσε αντιμετωπίζοντας ρατσισμό και κοινωνικές διακρίσεις

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Chrissy Teigen προχώρησε σε αποκαλύψεις, μιλώντας για όλα όσα πέρασε, καθώς έχει πέσει θύμα ρατσισμού και διακρίσεων. Μάλιστα όπως σχολίασε χαρακτηριστικά, ρατσισμό βίωσε στο παρελθόν και μαζί με τον άντρα της, John Legend.

“Ήμασταν σε μια καλή γειτονιά το βράδυ, οδηγούσαμε αργά, αναζητώντας το σπίτι της νονάς του John. Δύο τύποι βρίσκονταν σε ένα φορτηγό που μας ακολουθούσε αργά, αναβοσβήνοντας τα φώτα τους και προσπαθώντας να μας μιλήσουν”, δήλωσε η Teigen. “Όταν σταματήσαμε, ήταν σαν να ρωτούσαν: “Τι ψάχνετε εσείς;” και τους δώσαμε τη διεύθυνση. Και μας είπαν κυριολεκτικά: “Εξαφανιστείτε από δω!”. Συνεχίσαμε τον δρόμο μας και συνέχισαν να μας ακολουθούν. Βγήκαν από το αυτοκίνητό τους, καθώς χτυπούσαμε το κουδούνι και μπήκαμε μέσα. Ήταν μια τρομακτική εμπειρία”.

Η ίδια συνέχισε δακρυσμένη: “Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με αυτό που συμβαίνει καθημερινά στους μαύρους. Ήταν τρομακτικό και θα μπορούσε κάτι να έχει πάει στραβά”. Όπως είπε το πρώην μοντέλο, για αρκετές ώρες μετά, ένιωθε αναστατωμένη, ενώ παρατήρησε ότι ο σύζυγός της ήταν ήρεμος. “Βλέποντας ότι δεν αναστατώθηκε από το συμβάν, κατάλαβα ότι προφανώς το είχε βιώσει και στο παρελθόν”.

Δείτε ακόμη: 5+1 φωτογραφίες που δείχνουν τη φιλία σε διάφορα μέρη του κόσμου 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.