CELEBRITIES

Η Angelina Jolie δείχνει για ακόμη μία φορά τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα στηρίζοντας οικονομικά τα παιδιά της Υεμένης


The Jennettes

11 Σεπτεμβρίου 2020

Η Angelina Jolie δείχνει για ακόμη μία φορά τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα στηρίζοντας οικονομικά τα παιδιά της Υεμένης

Το «Lemonade for Yemen-Aid» τράβηξε τα βλέμματα του ξένου Τύπου και φυσικά όπως έγινε μετέπειτα γνωστό, κέντρισε την προσοχή και της Angelina Jolie.

Η διάσημη ηθοποιός που μετρά αρκετές δωρεές στο ενεργητικό της, αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τον συγκεκριμένο έρανο. Εκτός από τον Covid-19, η χώρα της Μέσης Ανατολής πλήττεται διαρκώς από πολεμικές συγκρούσεις, πλημμύρες και καταστροφές με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, όπως έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης, κακή υγιεινή και σοβαρό υποσιτισμό. Επίσης, πάνω από 12 εκατομμύρια παιδιά στην Υεμένη χρειάζονται επειγόντως ανθρωπιστική βοήθεια.

https://instagram.com/p/CDv_p60HTmV/

Την στήριξη τους, στη χώρα αυτή, προσπάθησαν να προσφέρουν δύο μικρά αγόρια, ο Ayaan Moosa και ο Mikaeel Ishaaq, οι οποίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα περίπτερο με λεμονάδες έξω από το σπίτι τους. Μάλιστα, τα δύο μικρά παιδιά έλαβαν γράμμα με την υπογραφή της Jolie, στο οποίο η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά, «Αγαπητοί Ayaan και Mikaeel. Σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε εσείς και οι φίλοι σας για να βοηθήσετε τα παιδιά στην Υεμένη. Λυπάμαι που δεν μπορώ να αγοράσω μια λεμονάδα από εσάς, αλλά θα ήθελα να κάνω μια δωρεά στο περίπτερό σας. Με αγάπη».

Δείτε ακόμη: Η Angelina Jolie και άλλες διάσημες Πρέσβειρες Καλής Θελήσεως

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.