CELEBRITIES

Ο Brad Pitt στα 56 του ποζάρει για την καμπάνια του οίκου μόδας, Brioni και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ


The Jennettes

10 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Brad Pitt στα 56 του ποζάρει για την καμπάνια του οίκου μόδας, Brioni και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ

Με απόλυτο στιλ και απαράμιλλη γοητεία, o Brad Pitt ποζάρει για την καμπάνια του οίκου μόδας, Brioni. Η καμπάνια του Tailoring Legends, επέλεξε τον διάσημο ηθοποιό που στα 56 του, διανύει την πιο γοητευτική φάση της ζωής του.

Στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ο κορυφαίος ηθοποιός φορά tailored κοστούμια και παλτό που απογειώνουν ακόμα περισσότερο τη γοητεία του. Τον περασμένο χρόνο, ο Brad Pitt είχε εμφανιστεί με tuxedo Brioni στα φεστιβάλ των Καννών και της Βενετίας, επιβεβαιώνοντας την ουσιαστική σχέση που έχει χτίσει με τον οίκο. Η έμπνευση των συγκεκριμένων φωτογραφιών προέρχεται από το αρχείο του οίκου Brioni, που σηματοδοτεί την 75η επέτειό του.

https://instagram.com/p/CE4Zx89lo86/

Η καμπάνια επισημαίνει πλήρως πώς μοιάζει μια διαχρονική ντουλάπα. Το αβίαστο στιλ σε συνδυασμό με μια σύγχρονη πινελιά κάνει τους Brioni και Brad Pitt τον τέλειο συνδυασμό.

https://instagram.com/p/CE12atlIYPO/

Δείτε ακόμη: Φωτογραφικό αφιέρωμα στον Brad Pitt

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.