CELEBRITIES

H Emily Ratajkowski κατηγορεί φωτογράφο πως της επιτέθηκε σεξουαλικά


The Jennettes

16 Σεπτεμβρίου 2020

H Emily Ratajkowski κατηγορεί φωτογράφο πως της επιτέθηκε σεξουαλικά

Η Emily Ratajkowski μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, που συνέβη το 2012, και η ίδια κατηγορεί τον φωτογράφο, Jonathan Leder ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά. Ο ίδιος διαψεύδει το συγκεκριμένο συμβάν αλλά το διάσημο μοντέλο ισχυρίζεται πως ο ίδιος την παρενόχλησε ενώ συνεργάστηκαν για ένα περιοδικό ονόματι Darius χωρίς αμοιβή.

Η Ratajkowski αναφέρει πως ήταν πολύ μεθυσμένη, έχοντας πιει προηγουμένως κρασί με τον ίδιο. Καταγγέλλει ότι ο φωτογράφος την παρενόχλησε χωρίς την συγκατάθεσή της, ενώ οι δυο τους κάθονταν σε έναν καναπέ μετά την φωτογράφιση.

https://instagram.com/p/CFKFQswsSJQ

«Το μεγαλύτερο κομμάτι όσων ακολούθησαν, είναι θολό εκτός από το συναίσθημα», περιγράφει. Δεν θυμάται να φιλιούνται αλλά θυμάται όλο το άσχημο συναίσθημα και μάλιστα συνεχίζει, λέγοντας πως μετά την σεξουαλική επίθεση, ο φωτογράφος έφυγε χωρίς να πει λέξη.

Ο Leder διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της star σε επικοινωνία του περιοδικού μαζί του, χαρακτηρίζοντας τα λεγόμενά της, «πολύ φτηνιάρικα και παιδιάστικα», για να τα σχολιάσει.

https://instagram.com/p/CERjzUpsGK9

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.