CELEBRITIES

Brigitte Macron: "Ενιωθα αβοήθητη και φοβισμένη μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού"


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2020

Brigitte Macron: "Ενιωθα αβοήθητη και φοβισμένη μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού"

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν έγινε μητέρα. Η 67χρονη σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν απέκτησε τρία παιδιά με τον πρώτο σύζυγό της, μετά τον γάμο τους το 1974, και σήμερα έχει επτά εγγόνια.

Μιλώντας στο γαλλικό «Elle», μίλησε ανοιχτά για το πώς βίωσε την πρώτη της γέννα. Χαρακτηριστικά είπε ότι όταν απέκτησε το πρώτο της παιδί σε ηλικία 21 ετών, αισθάνθηκε «αβοήθητη» όταν έφυγε από το μαιευτήριο.

"Ένιωθα αβοήθητη και φοβισμένη μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού".

https://instagram.com/p/BxHgiIyHYIp

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είπε ότι φοβόταν να είναι υπεύθυνη για το παιδί της. Μάλιστα δεν δίστασε να περιγράψει πόσο δύσκολα πέρασε εκείνη τη περίοδο θέλοντας έτσι να στηρίξει όλες τις νέες μητέρες.

«Φοβόμουν, δεν ήξερα τι να κάνω, φοβόμουν ότι θα του συμβεί κάτι. Πέρασα τις τρεις πρώτες εβδομάδες ουρλιάζοντας νύχτα και μέρα. Δεν μιλάμε ποτέ για το πόσο μόνη και ανίσχυρη μπορεί να είναι μια νεαρή μητέρα». Έτσι, αποφάσισε να αποκαλύψει μια άλλη πτυχή της ζωής της, κάνοντας έτσι την παραδοχή ότι το να είναι μητέρα, ήταν δύσκολο και τόνισε ότι η προστασία των παιδιών πρέπει να σημαίνει περισσότερη υποστήριξη για τις μητέρες.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.