CELEBRITIES

Η Kate Winslet και ο Anthony Hopkins τίμησαν τους ήρωες της πανδημίας με δύο σημαντικά βραβεία


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2020

Η Kate Winslet και ο Anthony Hopkins τίμησαν τους ήρωες της πανδημίας με δύο σημαντικά βραβεία

H Kate Winslet και ο Anthony Hopkins τιμούν με τον πιο έμπρακτο τρόπο τους εργαζομένους στην πρώτη γραμμή εν καιρώ πανδημίας. Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί έλαβαν το Tribute Actor Award στα πλαίσια του  Toronto International Film Festival.

Ωστόσο, οι δύο celebrities προτίμησαν να το αφιερώσουν στους ήρωες της δύσκολης αυτής εποχής. "Θα ήμασταν εκτός πραγματικότητας εάν το χειροκρότημα δεν απευθυνόταν σε όλους τους εργαζόμενους, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν καθημερινά μάχη για όλους εμάς", σημείωσε χαρακτηριστικά η Kate Winslet κατά την ομιλία της. 

Η Winslet επίσης, τόνισε ότι νιώθει ιδιαίτερα περήφανη για την ταινία της, "Ammonite", που εστιάζει στη γυναικεία αγάπη και τη δύναμή της. Ωστόσο, στη συνέχεια επικεντρώθηκε και πάλι, στο πολύτιμο έργο των καθημερινών ηρώων στις υπηρεσίες υγείας όλο αυτό το διάστημα. "Δεν μπορώ να παραβλέψω τα συναισθήματά μου καθώς όλοι κάνουμε προσπάθεια να επιστρέψουμε σε μια πιο υγιή καθημερινότητα", ήταν τα όσα πρόσθεσε στον λόγο της. 

Ο 82χρονος Hopkins ευχαρίστησε με τη σειρά του, όλους όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή σε όλο τον κόσμο. "Αυτό το βραβείο είναι δικό σας. Γι΄αυτό σας ευχαριστώ τόσο πολύ, από τα βάθη της ψυχής μου". Αναμφίβολα, τα δύο βραβεία αφιερώθηκαν σε όσους πραγματικά έχουν επιδείξει σπουδαίο έργο όλο αυτό το διάστημα, ολοκληρώνοντας την πιο σημαντική και δύσκολη αποστολή. 

Δείτε ακόμη: Η Rihanna πουλά το πολυτελές σπίτι της στο Λονδίνο και λαμβάνει ένα αστρονομικό ποσό 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.