CELEBRITIES

«Ο γελαστός άνθρωπος» και ο Hugh Jackman: Μια ξεχωριστή ιστορία πίσω από τον καφέ με αφηγητή τον Ryan Reynolds


The Jennettes

18 Σεπτεμβρίου 2020

«Ο γελαστός άνθρωπος» και ο Hugh Jackman: Μια ξεχωριστή ιστορία πίσω από τον καφέ με αφηγητή τον Ryan Reynolds

Τις τελευταίες ημέρες, στο YouTube κυκλοφορεί ένα ιδιαίτερο video με αφηγητή τον Ryan Reynolds και πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman. Δεν πρόκειται για ένα απλό διαφημιστικό σποτ, αλλά αντίθετα για ένα σενάριο, που στηρίζεται σε μια αληθινή και συγκινητική ιστορία. 

Στο παρακάτω video, βλέπουμε τον Hugh Jackman να ξυπνάει με νεύρα και να πετάει το ξυπνητήρι του στον τοίχο αφού δεν μπορεί να το κλείσει. Στη συνέχεια, φαίνεται να φωνάζει σε παιδιά που παίζουν στον δρόμο ενώ δείχνει να μην αντιδρά στην ανάγκη του σκύλου του για βόλτα. Ωστόσο, ο ηθοποιός μεταμορφώνεται και αποκτά το χαμόγελο και το κέφι του όταν πίνει λίγο καφέ, έχοντας βάλει στην καφετιέρα μια κάψουλα με τον καφέ «ο γελαστός άνθρωπος». Τότε ο Ryan Reynolds λέει, «Αυτός είναι ο Hugh Jackman που όλοι ξέρουμε»!

Η ιδιαίτερη ιστορία πίσω από το concept του video

Η αλήθεια είναι πως όλοι θα περίμεναν να πρόκειται για κάποια διαφήμιση. Ωστόσο, το παραπάνω video έχει στόχο να ενδυναμώσει και να στηρίξει τους νέους καλλιεργητές καφέ στην Αιθιοπία. Συγκεκριμένα, η ευαισθητοποίηση του Jackman ξεκίνησε όταν ο ίδιος επισκέφθηκε την Αφρική πριν από 9 χρόνια. Μαζί με τη σύζυγό του, ο ηθοποιός συνάντησε έναν από αυτούς τους καλλιεργητές, τον Ντουγκάλι, και βίωσε από κοντά τις καθημερινές αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι εκεί. 

Ο Hugh Jackman οραματίστηκε λοιπόν, να βοηθήσει έμπρακτα τους μικρούς παραγωγούς της Αφρικής και όχι μόνο, που έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με την φτώχεια, δημιουργώντας μια εταιρεία καφέ και ένα ίδρυμα. Έτσι, ο «γελαστός άνδρας» ουσιαστικά βοηθάει ώστε οι παραγωγοί αυτοί να προμηθεύονται καρπό από τέτοιους παραγωγούς σε λογικές τιμές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα για μια καλύτερη ζωή με αξιοπρέπεια. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο καφέ στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια, δημιουργήθηκαν φυσικά και άλλα, πριν η μάρκα διατεθεί και για το σπίτι!

Ο διάσημος ηθοποιός έχει δηλώσει πως δεν σκοπεύει να λάβει το παραμικρό χρηματικό ποσό από τα κέρδη της επιχείρησης, αλλά πως θα παραχωρήσει το 100% των μετοχών στο ίδρυμα, και όπου αλλού υπάρχει παρόμοια ανάγκη. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.