CELEBRITIES

H απίστευτη ομοιότητα της Heidi Klum με την 16χρονη κόρη της, Leni


The Jennettes

22 Σεπτεμβρίου 2020

H απίστευτη ομοιότητα της Heidi Klum με την 16χρονη κόρη της, Leni

Το διάσημο μοντέλο, Heidi Klum έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της, και όπως έχει δηλώσει, αλλά και όπως βλέπουμε μέσα από τα social media, λατρεύει να περνάει μαζί τους τον ελεύθερο χρόνο της. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε, που έχουν έρθει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από κοινές τους εξόδους μαζί με την κόρη της, την 16χρονη Leni, η οποία μάλιστα όσο μεγαλώνει, μοιάζει όλο και περισσότερο στη διάσημη μαμά της.

Ο κόσμος της μόδας βλέπει ήδη στο πρόσωπό της το next big thing στη μόδα και άλλη μία επιβεβαίωση ότι όταν έχεις τόσο ισχυρά γονίδια, τα catwalks είναι αναπόφευκτα. Μαμά και κόρη απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους, κάνοντας βόλτες με το αμάξι αφού η 16χρονη Leni οδηγεί, και δίπλα της στέκεται περήφανη η Klum.

https://instagram.com/p/CFVDuTDB2SX

H Klum αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους αυτή τη στιγμή, και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: "Σαββατιάτικη βόλτα με το αμάξι με την Leni".

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.