CELEBRITIES

"The Midnight Sky": Η ανατρεπτική εμφάνιση του George Clooney στη νέα του ταινία στο Netflix


The Jennettes

29 Σεπτεμβρίου 2020

"The Midnight Sky": Η ανατρεπτική εμφάνιση του George Clooney στη νέα του ταινία στο Netflix

Ο George Clooney ετοιμάζει τη νέα του ταινία του στο Netflix, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο. 

Βέβαια, ο διάσημος ηθοποιός αναμένεται να κάνει μια εμφάνιση, η οποία θα συζητηθεί πολύ αφού είναι πολύ διαφορετικός απ' ότι τον έχουμε συνηθίσει. Στη νέα του ταινία, με τίτλο "The Midnight Sky", ο Clooney εμφανίζεται γερασμένος και με μακριά γενειάδα. Στον επίσημο λογαριασμό του Netflix, δημοσιεύτηκε ανάρτηση, στην οποία το κοινό παίρνει μια πρώτη γεύση για τον νέο του ρόλο. 

Σύμφωνα με το post, «Ο George Clooney γράφει και σκηνοθετεί το "The Midnight Sky", τη νέα ταινία για έναν μοναχικό επιστήμονα σε έναν αγώνα δρόμου να αποτρέψει την επιστροφή ενός πληρώματος αστροναυτών στη Γη, μετά από μια παγκόσμια καταστροφή». 

Η πολυαναμενόμενη ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα «Good Morning, Midnight» της Λίλι Μρουκς Ντάλντον. Από την περίληψη του βιβλίου μαθαίνουμε πως:

«Ο Όγκαστιν, ένας ευφυής, ηλικιωμένος αστρονόμος, έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μελέτη των αστεριών. Για χρόνια ζούσε σε σκηνές και τροχόσπιτα στη φύση, παρατηρώντας τον ουρανό για αποδείξεις που θα αποκάλυπταν τον τρόπο που δημιουργήθηκε το σύμπαν. Στο τελευταίο του ταξίδι στην Αρκτική έρχεται η είδηση μιας επερχόμενης φυσικής καταστροφής. Οι επιστήμονες αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το σημείο, όμως ο Όγκαστιν αρνείται να εγκαταλείψει τη δουλειά του. Σύντομα, ο ήρωας συνειδητοποιεί πως τα ραδιοκύματα έχουν σωπάσει και ότι εκείνος και ένα κορίτσι που εμφανίζεται μυστηριωδώς είναι οι μόνοι που έχουν απομείνει ζωντανοί».

Τα γυρίσματα της ταινίας, που παρουσιάζει τον αγώνα ενός ανθρώπου να διασώσει τους τελευταίους εν ζωή ανθρώπους μετά από μια ολοκληρωτική καταστροφή στη Γη, έχουν αρκετό ενδιαφέρον και δημιουργούν από τώρα, αγωνία για τη συνέχεια. Οι θαυμαστές του μεγάλου star του κινηματογράφου ανυπομονούν να τον δουν στον νέο του ρόλο, ο οποίος θα είναι αναμφίβολα, ανατρεπτικός και πολύ διαφορετικός από τους υπόλοιπους ρόλους, που έχει υποδυθεί μέχρι σήμερα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.